• 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

Telefoon reparatie Utrecht

Telefoon reparatie Utrecht

U heeft het waarschijnlijk wel eens meegemaakt. Het is laat in de avond. U pakt uw telefoon uit uw broekzak en deze glipt zo uit uw handen. U schrikt en kijkt op de grond en denkt: “het zal toch niet”. Maar ja hoor, uw scherm is helemaal kapot. Of u fietst naar uw werk in Utrecht en het begint te regenen. Wanneer u aankomt op uw werk bent u helemaal doorweekt. Wanneer u op uw telefoon kijkt, blijkt dat deze is doorweekt en niet meer aangaat. U denkt ‘ik wil mijn telefoon laten repareren in Utrecht’ maar waar moet u zijn? GSM Reparatiecentrum biedt de oplossing.

Reparatie tarieven

Hieronder kan u een paar toestellen vinden die wij repareren. Klik op uw merk en u vindt de prijs voor de reparaties die wij voor uw toestel aanbieden. Het is natuurlijk mogelijk dat uw probleem er niet bijstaat, neem dan contact op met onze vestiging in Utrecht voor de actuele prijs en voorraad.

 

Contact onze winkel in:
Utrecht
Nijmegen
Gouda
Oosterhout
Of laat je terugbellen:

Waarom GSM Reparatie Centrum?

Bij sommige reparatiebedrijven moet u dagen en soms zelfs weken wachten voordat uw toestel klaarligt. Deze reparatietijden zijn niet alleen nadelig voor u maar simpel gezegd ook niet nodig. Een smartphone reparatie in Utrecht is namelijk al mogelijk in twintig minuten. GSM Reparatie Centrum snapt dat u uw toestel zo min mogelijk wil missen aangezien er belangrijke informatie opstaat of omdat u hem nodig heeft voor uw werk. De monteurs van GSM Reparatie Centrum checken uw telefoon op de besproken problemen voordat u het toestel inlevert en gaan aan de hand van deze informatie op zoek naar de juiste oplossing. De onderdelen die wij gebruiken voor onze reparatie services zijn altijd origineel, tenzij dit anders is aangegeven. Daarnaast krijgt u drie maanden garantie op gebruiksvoorwerpen. Ook krijgt u garantie op de functionaliteit van de schermen, deze garantie is twaalf maanden. Zo leveren wij de beste kwaliteit mogelijk.

Snel een afspraak inplannen voor een telefoon reparatie

In de winkel komen en dan net een reparatie aanbieden waarvan het onderdeel uitverkocht is? Nee, dat wil natuurlijk niemand. Maak daarom gemakkelijk en snel een afspraak via onze website. U kan hier zelf aangeven op welke datum u langs wil komen en tussen welke tijd voor bijvoorbeeld een scherm reparatie in Utrecht. Hierbij krijgt u gelijk de kosten die verbonden zijn aan de reparatie te zien en is het onderdeel voor u gereserveerd. Mocht u een afspraak gemaakt hebben voor een onderdeel dat uitverkocht is, kunnen wij u snel contacteren over een andere datum waarop uw telefoon gerepareerd kan worden.

Specialisten die uw toestel snel repareren

Een telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken, alles staat op dit kleine (en soms wat grotere vanwege de Plus modellen) stuk technologie. Van de agenda tot berichten, het dragen van een horloge is momenteel vaker voor de sier omdat we tijd vaak bekijken via ons toestel. Daarom voeren wij de reparatie voor uw toestel met de grootste zorg uit. Wij leveren altijd een hoge kwaliteit op al onze reparaties. Daarom geven wij 12 maanden garantie op de functionaliteit van een scherm reparatie en 3 maanden garantie op gebruiksvoorwerpen zoals een batterij vervangen. Het gaat bij ons om een snelle maar kwalitatieve service!

Een snelle en vakkundige reparatie in Utrecht

Onze vestiging in Utrecht openende haar deuren in december 2011 als tweede vestiging in Nederland. GSM Reparatie Centrum bestond toen pas 9 maanden! De eerste groei was daar, GSM Reparatie Centrum Utrecht gevestigd aan het Smaragdplein 245 was een feit.
In 2015 waren we druk met het repareren van toestellen vanuit Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarsen en dat klanten zelfs uit Zeist, Amersfoort en Culemborg naar ons toe kwamen voor een GSM Reparatie wisten ons te vinden. Op een gemiddelde zaterdag stond de rij met klanten voor een GSM reparatie Utrecht letterlijk buiten de winkel. We waren uit onze winkel aan het groeien! Net na de zomervakantie 2015 was het dan zo ver, GSM Reparatie Centrum Utrecht ging verhuizen van het Smaragdplein 245 naar Smaragdplein 237. Dit pand is ruim 2x zo groot en we hebben met heel het team hard gewerkt aan een nieuwe verfrissende look van de winkel. Deze looks zijn vanaf dit moment standaard opgenomen in onze huisstijl en doorgetrokken naar de andere en later opgezette nieuwe “GSM Reparatie Centrum” vestigingen.

Neem contact met ons op

U kan een afspraak maken via het formulier op onze website, per telefoon (06-12349790) of per e-mail (utrecht@gsmreparatiecentrum.nl). Het onderdeel wordt dan voor u gereserveerd zodat het onderdeel wat u heeft gereserveerd geplaatst kan worden. U hoeft natuurlijk niet altijd een afspraak te maken, u bent van harte welkom in onze vestiging in Utrecht op het Smaragdplein 23.

 

Contact onze winkel in:
Utrecht
Nijmegen
Gouda
Oosterhout
Of laat je terugbellen:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »