Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

GSM reparatie Utrecht

Een kapotte telefoon is nooit prettig om te hebben. Daarom is het maar goed dat een GSM reparatie Utrecht zo uitgevoerd is. Binnen 20 minuten kan jij alweer buiten staan met een telefoon die werkt als nieuw. Een van onze winkels bevindt zich namelijk in deze grote stad. Woon je hier in de buurt dan is het altijd in je voordeel om even langs te komen. Door vooraf een afspraak in te plannen ben je zelfs nog sneller aan de beurt en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Heb jij een merktelefoon welke toe is aan nieuwe onderdelen, plan dan snel een afspraak in zodat wij dit voor je kunnen regelen.

Kom langs voor een GSM reparatie Utrecht

De locatie in Utrecht bevindt zich aan de Smaragdplein 237. Dit is een grote locatie waar wij alle ruimte hebben om te werken aan jouw telefoon. Ook met vragen kan je altijd even bij ons binnen wandelen. Er is weinig wat wij met 8 jaar ervaring niet voor elkaar krijgen. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook data voor je overzetten op een nieuwe telefoon of helpen om deze te installeren. Je leest op onze website wat we allemaal kunnen doen aan het merk en model telefoon wat jij hebt, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom bezoek je het GSM reparatie centrum in Utrecht?

Behalve de snelheid waarmee je jouw telefoon terug kunt verwachten heeft het nog meer voordelen om ons jouw GSM reparatie Utrecht uit te laten voeren. Door al onze ervaring is er niet snel een situatie te lastig voor ons. Daarom werken wij ook op no cure no pay basis. Het kost je niks als wij het niet kunnen repareren. Als wij onderdelen in jouw telefoon vervangen, heb je hier altijd 12 maanden garantie op. Mocht er binnen die tijd iets mis gaan kun je altijd terug komen bij ons. Dankzij onze nieuwe website is het een stuk eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen en sta je dus nooit in een lange rij te wachten. Woon je in Utrecht dan raden we je absoluut aan om langs te komen zodat we je persoonlijk kunnen helpen.

Het is in de 8 jaar dat wij werken met merktelefoons altijd ons doel geweest om klanten tevreden naar huis te laten gaan. Een telefoon die volledig werkt zoals hoort is daar de oplossing voor. Tegenwoordig hebben de meeste mensen echt een telefoon nodig, bijvoorbeeld voor werk maar ook voor het onderhouden van contact met familie en vrienden. Wij zien hier het belang van in en zullen er daarom altijd alles aan doen om je te helpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »