iPhone reparatie Gouda

iPhone reparatie Gouda 2018-02-10T11:13:10+00:00

iPhone reparatie specialisten in Gouda

Voor uw iPhone reparatie in Gouda bent u het beste af bij GSM Reparatie Centrum. U kunt onze winkel bezoeken aan het Kleiweg 82 te Gouda. Hier kunnen wij op een professionele manier uw Apple iPhone reparatie uitvoeren terwijl u wacht. De gemiddelde reparatie tijd voor uw iPhone is bij GSM Reparatie Centrum 20 minuten. Om de beste service voor uw kostbare bezit te garanderen bieden wij op alle originele iPhone reparaties in Gouda maar liefst 12 maanden garantie!

Apple iPhone reparatie, een eerlijke prijs voor de beste kwaliteit!!

De markt voor iPhone reparaties begint te verzadigen. Er komen steeds meer bedrijven of beter gezegd bedrijfjes op de markt welke vanuit huis op een onprofessionele manier met iPhone reparaties omgaan. Let daarom goed op indien u opzoek bent naar een fatsoenlijke reparatie service voor uw Apple iPhone dat u in een winkel beland en niet thuis bij iemand in de keuken! Vaak maken dit soort YouTube-monteurs meer kapot dan dat ze repareren. Ook zien we steeds vaker op internet dat er thuisklussers zijn met een zogeheten iPhone reparatie certificaat. Een dergelijk certificaat bestaat NIET! Dit zijn zelf gefabriceerde A4 velletjes die u zelf ook uit kunt printen!

Bij GSM Reparatie Centrum Gouda gaat dit heel anders: wij hebben goed opgeleide monteurs, een hagelnieuw winkelpand aan het Kleiweg 82 te Gouda. Wij bij GSM Reparatie Centrum Gouda kunnen u garanderen dat uw iPhone reparatie met uiterste zorg en behoud van uw data word gerepareerd! Wij voeren ook iPhone 6 glas reparaties in Gouda.

Kies voor een iPhone reparatie daarom altijd voor GSM REPERATIE CENTRUM Gouda! Bel ons voor meer info op 06 2448 19 19 wij zijn maandag t/m zaterdag bereikbaar en tot uw dienst!

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?