Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

Garantie voorwaardenWij geven 12 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Werkt de touch-functie op uw nieuwe scherm niet goed? Daar geven wij garantie op! Op breuken in het glas of LCD daarentegen niet. Op batterijen, oplaadpunten, audiojacks geld een garantietermijn van 3 maanden. Wij geven geen garantie op onderdelen welke niet door ons vervangen zijn. 

Tevens geven wij óók 12 maanden garantie op onderdelen welke worden vervangen na een waterschade behandeling. Echter geven wij geen garantie op de waterschade behandeling of onderdelen welke niet vervangen zijn. 

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij een toestel van (voormalige) vestigingen in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden of Bergen op Zoom hebben ontvangen voor garantie. Deze vestigingen behoren sinds 1 oktober 2017 niet meer tot de GSM Reparatie Centrum-formule. De toestellen welke garantie behoeven, worden nooit naar ons verstuurd! 
GSM Reparatie Centrum B.V. is op geen enkele manier aansprakelijk voor toestellen welke gerepareerd zijn in een van de winkels in Spijkenisse, Dordrecht, Leiden of Bergen op Zoom.   

Wilt u uw scherm, na reparatie, toch liever ergens anders laten maken? Dan kunnen wij het geleverde scherm alleen terug nemen als deze in orginele staat is zonder gebruikerssporen. Tevens demonteren wij het scherm ten alle tijden zelf. Is het scherm al gedemonteerd? Dan kunnen wij het scherm niet terug nemen en/of geld retour geven. 

Heeft u een klacht of wil u weten of u garantie heeft op een onderdeel? Mail dan naar uw vestiging!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »