• 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

Samsung Galaxy S9 Plus reparatie

2
De specialist voor uw Samsung Galaxy S9 Plus reparatie ✓ In 20 minuten klaar ✓ 12 maanden garantie ✓ Originele onderdelen. Maak nu een afspraak!
Lees meer
Sorteer op:

Samsung Galaxy S9+ reparatie

De Samsung Galaxy S9+ en de S9 zijn allebei in februari 2018 gelanceerd. Toch zijn er al vele Samsung gebruikers langsgekomen voor een Galaxy S9 plus reparatie. Net als bij het kleine zusje van de S9+, zijn de voor- en achterkant van glas gemaakt waardoor deze extra kwetsbaar zijn. Laat u adviseren bij GSM Reparatie Centrum voor de beste bescherming.

Wij staan direct klaar voor uw Samsung Galaxy S9 Plus reparatie

Heeft Samsung Galaxy s9 Plus een reparatie nodig? Dan hoeft u daar niet lang mee rond te lopen. Maak gauw een afspraak voor een Samsung Galaxy S9 reparatie en wij regelen dat uw toestel razend snel weer werkt!

De verschillen tussen de Samsung Galaxy S9+ en de S9

Zoals u misschien al verwacht is het voornaamste verschil tussen de Samsung Galaxy S9+ reparatie en Samsung Galaxy S9 reparatie, de grootte van het scherm. Het scherm van de Samsung Galaxy S9+ is 6.2 inches, daarentegen is het scherm van de S9 5.7 inches. Verder is de S9 en S9+ reparaties goed met elkaar te vergelijken. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »