• 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

Samsung Galaxy S8 reparatie

6
Sorteer op:
Uitverkocht
Samsung Galaxy S8 achterkant vervangen - refurbished

Is uw Samsung Galaxy S8 achterkant kapot? Laat vandaag nog uw Samsung Galaxy S8 achterkant vervangen bij GSM Reparatie Centrum. Maak snel een afspraak.

Lees meer
€39,00
Niet op voorraad
  • 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

De veranderingen bij de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 reparaties hebben een aantal verschillen met de Samsung Galaxy S7 reparaties. De grootste verschil zit voornamelijk in het feit dat bij de Samsung Galaxy S8 geen fysieke home button / home knop heeft met een vingerscan. Bij de S8 zit dit bij de achterkant, aan de zijkant van de camera. Wat onveranderd is, is de glazen achterkant. Beide Galaxy’s hebben een glazen achterkant die altijd verwijderd moet worden, om welk onderdeel dan ook te vervangen.

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie en kwaliteiten

De S8 bestaat sinds eind maart 2017. Een Samsung Galaxy S8 scherm reparatie bestaat niet alleen maar uit het glas wat vervangen wordt, maar ook uit het touchscreen, LCD en het frame om alles goed bij elkaar te houden. Vanwege de “edge” randen, is de reparatie wat aan de dure kant. GSM Reparatie Centrum besteld de Galaxy S8 onderdelen bij Samsung in Nederland, wat altijd zorgt voor een gewaarborgde goede kwaliteit. Dus heeft u een Samsung Galaxy S8 reparatie nodig? Maak dan snel een afspraak!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »