Terug

€10,- korting bij een afspraak! *

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

Samsung S7 reparatie

Problemen met je Samsung S7? Laat je Samsung S7 reparatie over aan een GSM Reparatie Centrum in de buurt

Filters

Samsung  S7 reparatie

Heeft je Samsung S7 reparatie nodig? Welke beschadiging je Samsung S7 ook heeft opgelopen, bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht om je smartphone weer te laten maken. Er kunnen verschillende mankementen zijn bij de Samsung S7, zoals een defecte batterij, een barst in het scherm, laadproblemen of knopjes die niet meer werken. Voor de laagste prijs kun je je Samsung S7 laten repareren bij GSM Reparatie Centrum, op een van onze locaties. We zitten in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Heb je geen tijd om langs te komen voor je Samsung reparatie? Stuur je Samsung S7 dan naar ons op voor een snelle reparatie.

Meer informatie over de Samsung S7

De Samsung S7 wordt in 2016 door Samsung gepresenteerd, tegelijk met de Samsung S7 Edge. De Samsung S7 heeft een 5,1 inch Quad HD Super Amoled scherm, waardoor kleuren en bewegingen scherper en beter worden weergegeven. De Samsung S7 is beschikbaar in de kleuren zwart, goud, wit, blauw, zilver en roze. De Samsung S7 heeft een IP68 rating, wat betekent dat het toestel volledig stof- en waterdicht is, een flinke verandering ten opzichte van de Samsung S6 uit 2015. Daarnaast is ook de camera verbeterd met een heldere lens.

De Samsung S7 Edge

Tegelijkertijd met de Samsung S7 kwam ook de Samsung S7 Edge uit. Deze variant lijkt in alles veel op de Samsung S7, maar heeft een aantal verbeteringen. Zo heeft dit model de gebogen zijkanten zoals ook de andere Edge toestellen. Daarnaast heeft het Edge model een betere batterij van 3600 mAh, ten opzichte van de Samsung S7 (batterij van 3000 mAh). Ook heeft de Samsung S7 Edge een iets groter scherm van 5,5 inch, ook uitgerust met Quad HD Super Amoled.

Mogelijke reparaties bij de Samsung S7

Er zijn een aantal mankementen die kunnen voorkomen bij de Samsung S7 en Samsung S7 Edge. Gelukkig kunnen deze problemen moeiteloos opgelost worden door het vakkundige team van GSM Reparatie Centrum. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden die we voor je kunnen uitvoeren als het gaat om je Samsung S7 en Samsung S7 Edge reparatie.

Samsung S7 reparatie: scherm vervangen

Het Samsung S7 scherm vervangen is dagelijkse kost voor GSM Reparatie Centrum en dit doen we dan ook snel en vakkundig. Het scherm kan vervangen worden om verschillende redenen: er kunnen zowel externe als interne beschadigingen zijn die het noodzakelijk maken om een nieuw scherm aan te schaffen.

Samsung S7 reparatie: batterij vervangen

Ook de Samsung S7 batterij vervangen is een veel voorkomend mankement. Dit kan echter gemakkelijk en snel opgelost worden. De batterij moet mogelijk vervangen worden vanwege ouderdom, maar het kan ook zo zijn dat de batterij schade heeft opgelopen door een val. Ook als er laadproblemen zijn moet de batterij vervangen worden. Een niet goed werkende batterij kan erg hinderlijk zijn.

Samsung S7 reparatie: achterkant vervangen

De Samsung S7 achterkant vervangen moet gebeuren wanneer deze ernstig beschadigd is door een val. De glazen achterkant kan erg breekbaar zijn en het is dan ook nodig om deze te vervangen wanneer je telefoon gevallen is of op een andere manier beschadigd is geraakt.

Waarom kiezen voor een Samsung S7 reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Je kiest voor een reparatie bij GSM Reparatie Centrum vanwege de lage kosten en de hoge kwaliteit van de reparatie. Wij werken met een klaar terwijl je wacht principe: je hoeft maximaal 20 minuten te wachten, want langer doen wij niet over een reparatie. Is je Samsung S7 gevallen? Dan kun je dezelfde dag nog langskomen en hem laten maken voor de laagste prijs. Bij de prijs van de Samsung S7 reparatie zit ook de montage en btw al inbegrepen, geen onverwachte extra kosten dus!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »