Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

OnePlus 3T reparatie

Een kapotte of beschadigde OnePlus 3T? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het goede adres voor een goedkope en vakkundige reparatie.

Filters

OnePlus 3T reparatie

Is je OnePlus 3T kapot of beschadigd en heb je een snelle en vakkundige hulp nodig? Zoek dan niet verder, want op deze site heb je de oplossing gevonden. Bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor je OnePlus reparatie aan het scherm, de achterkant, de batterij, de USB-poort en nog veel meer. Bij ons kun je rekenen op de allerlaagste prijs, zonder dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. De prijs die online staat is de totaalprijs waar ook de montage en BTW al bij zit. Je kunt dus bij ons terecht voor een betaalbare OnePlus 3T reparatie.

Meer informatie over de OnePlus 3T

De OnePlus 3T is een smartphone van het merk OnePlus en wordt in 2016 gepresenteerd als opvolger van de OnePlus 3 tijdens een live sessie op Facebook. De OnePlus 3T heeft een aantal zeer positieve kenmerken, waaronder de AMOLED display. Dit zorgt ervoor dat de kleuren in het scherm beter worden laten zien en dat ook bewegende objecten helder en scherp te zien zijn. De 3400 mAh batterij zorgt ervoor dat je zeker een hele dag met de batterij kunt doen, ook al gebruik je de smartphone meer dan normaal. Verder heeft de OnePlus 3T allerlei handige functies en twee goede camera’s.

Voor welke OnePlus 3T reparatie kun je terecht bij GSM Reparatie Centrum?

Een kapotte of beschadigde smartphone is nooit leuk, en daarom wil je hem zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Het maakt niet uit wat er vervangen of gerepareerd moet worden: bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor allerlei soorten reparaties aan je OnePlus 3T. Hier vind je een overzicht van enkele veel voorkomende reparaties die worden uitgevoerd aan dit model.

OnePlus 3T reparatie: scherm vervangen

Een scherm is een kwetsbaar onderdeel van de smartphone en daardoor ook het meest gevoelig voor ongelukken. Je kunt een telefoon per ongeluk laten vallen of ergens tegenaan stoten en daardoor krassen of een grote barst veroorzaken. Hoe erg de schade aan je smartphone ook is: het is altijd beter om met een goed scherm rond te lopen, en daarom kun je bij GSM Reparatie Centrum terecht voor een OnePlus 3 scherm reparatie.

OnePlus 3T reparatie: batterij vervangen

Ook de batterij is een gevoelig onderdeel: zowel voor valgevaar als voor ouderdom. Wanneer je een OnePlus 3T laat vallen kan dit aan de buitenkant zichtbare gevolgen hebben in de vorm van een kras of barst. Maar ook aan de binnenkant kunnen er problemen ontstaan, bijvoorbeeld aan de batterij. De batterij kan ook aftakelen uit ouderdom en de volgende problemen kunnen dan ontstaan: niet goed opladen, plotseling uitvallen en een batterij die alleen werkt met constante stroomvoorziening. Wij kunnen de OnePlus 3 batterij vervangen voor een lage prijs.

Waarom een OnePlus 3T reparatie bij GSM Reparatie Centrum?

Stel, je OnePlus 3T is kapot gegaan of ernstig beschadigd. Een zeer vervelend en pijnlijk moment, zeker wanneer je daarvoor weinig krassen op je telefoon had. Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar het is veel aantrekkelijker om je kapotte OnePlus 3T te laten maken, helemaal wanneer deze verder nog prima werkt. Je krijgt bij GSM Reparatie Centrum 12 maanden garantie op je OnePlus 3T reparatie. Dit betekent dat je terug mag komen voor een kosteloos herstel wanneer er binnen deze periode iets misgaat met de reparatie.

Je kunt eenvoudig langskomen op een van onze locaties: Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Hier verzorgt ons vakkundige team de OnePlus 3T reparatie terwijl je wacht. Je hoeft maximaal 20 minuten te wachten op je reparatie. Daarna kun je weer naar huis met een gemaakte OnePlus 3T. Heb je geen tijd? Stuur je beschadigde of kapotte smartphone dan naar ons op en krijg hem zo snel mogelijk weer gerepareerd terug.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »