Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

OnePlus 2 scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

OnePlus 2 scherm reparatie & batterij vervangen

Jouw OnePlus 2 reparatie uit laten voeren door GSM Reparatie Centrum? Dan kan je er bij ons van uitgaan dat uitsluitend specialisten aan de slag gaan met de reparatie van jouw smartphone en dat de reparatie zonder problemen verloopt. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met (scherm) reparaties van allerlei verschillende typen smartphones. Alle meest voorkomende reparaties bij GSM Reparatie Centrum zijn binnen 20 minuten klaar. Wat zijn de meest voorkomende reparaties waar je aan moet denken bij ons? Dit zijn het vervangen van het scherm en het vervangen van de batterij. Mocht jouw OnePlus 2 toe zijn aan vervanging op één van deze punten? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

OnePlus 2 reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Wil jij jouw OnePlus 2 reparatie laten uitvoeren door GSM Reparatie Centrum dan heb je de keuze uit drie verschillende soorten schermen. De beste en tevens de duurste optie is jouw OnePlus scherm laten vervangen door een gloednieuw scherm. Deze schermen zijn afkomstig uit de fabriek van GSM Reparatie Centrum en worden gedemonteerd vanaf gloednieuwe telefoons. Daarnaast kan je ook kiezen voor een ‘refurbished’ scherm. Refurbished schermen zijn hergebruikte schermen die vóór gebruik worden opgeknapt. Deze schermen zijn bijna niet te onderscheiden van gloednieuwe schermen. Wil jij dus dezelfde kwaliteit als een nieuw scherm, maar niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor een refurbished scherm. Gaan voor de goedkoopste optie? Kies dan voor een ‘kopie’ scherm. Dit zijn onoriginele schermen die wel naar behoren werken. Aan de buitenkant is dan ook niet te zien dat je voor een ‘kopie’ scherm hebt gekozen tijdens de OnePlus 2 scherm reparatie. Deze onoriginele schermen worden in fabrieken gemaakt die niet in handen zijn van de fabrikant van de telefoon.

Contact opnemen met ons

GSM Reparatie Centrum staat altijd klaar om de vragen van onze klanten beantwoorden. Heb je vragen over jouw OnePlus 2 reparatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te mailen naar info@gsmreparatiecentrum.nl. Liever bellen? Bel dan naar +31 85 06 06 476. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist voor OnePlus 2 reparatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »