Terug

€10,- korting bij een afspraak! *

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

LG reparatie

Heb je een beschadigde LG smartphone die reparatie nodig heeft? Bij GSM Reparatie Centrum zit je op de juiste plek als het gaat om betaalbare reparaties.

LG reparatie

Een kapotte of beschadigde LG smartphone, daar wordt niemand blij van. Gelukkig word je wel blij van een goedkope en snelle oplossing die je bij GSM Reparatie Centrum kunt vinden. Bij ons staat een gespecialiseerd team voor je klaar die de LG reparatie snel en vakkundig kan voltooien. Je staat binnen 20 minuten weer buiten met een volledig herstelde LG smartphone, zonder dat je daar veel voor betaalt. Je betaalt bij ons gegarandeerd de laagste prijs voor je LG reparatie, zonder onverwachte kosten zoals montage en BTW. Deze kosten zitten bij ons al bij de totaalprijs inbegrepen. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.

Waarvoor is er een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende mankementen voorkomen wanneer je in het bezit bent van een LG smartphone. Net als ieder andere telefoon ben je ook met een LG niet bestand tegen krassen, barsten en interne problemen. Een LG reparatie kan nodig zijn wanneer bijvoorbeeld het scherm zodanig beschadigd is dat je hem niet meer fatsoenlijk kunt gebruiken. Het kan ook voorkomen dat je telefoon waterschade heeft, dat je hem hebt laten vallen of dat de batterij simpelweg niet meer mee kan. Ook als het scherm volledig kapot is moet deze vervangen worden.

Waarom kies je voor een LG reparatie?

Misschien denk je: mijn LG smartphone is zo erg beschadigd of zelfs kapot, ik moet een nieuwe telefoon kopen. Maar dat is de meest dure optie die je je kunt voorstellen. Gelukkig is er ook een goedkoper alternatief: je laat je LG repareren bij GSM Reparatie Centrum. In de meeste gevallen werkt je telefoon verder nog goed genoeg, maar is de beschadiging erg hinderlijk in het gebruik. Daarom kies je voor het repareren of vervangen van een scherm of batterij, zodat je je LG daarna weer gewoon volop kunt gebruiken.

De mogelijke LG reparaties

Er kan van alles mankeren aan een LG smartphone, maar het maakt hierbij niet uit hoe erg de schade is. Bij GSM Reparatie Centrum kun je rekenen op een goede service en reparatie of vervanging van de kapotte of beschadigde onderdelen. Voor welke LG reparatie kun je terecht bij GSM Reparatie Centrum?

LG reparatie: scherm vervangen

Een kapot scherm is een mankement dat veel voorkomt. In sommige gevallen is het scherm alleen beschadigd en moet er een nieuw scherm voor in de plaats komen. In andere gevallen is het scherm ook echt kapot en in dit geval is er echt een reparatie nodig. Dit is voor onze vakkundige medewerkers geen enkel probleem.

LG reparatie: batterij vervangen

Een ander onderdeel van een smartphone dat het vaak als eerste begeeft, is de batterij. De batterij van je LG kan op meerdere manieren kapot gaan of beschadigd raken: door ouderdom of doordat deze gevallen is en een flinke klap heeft opgelopen. In beide gevallen is het noodzakelijk om voor een nieuwe batterij te kiezen, zodat je er daarna weer volop tegenaan kunt met je LG smartphone.

Waarom een reparatie van je LG bij GSM Reparatie Centrum?

Je kunt ons vinden op de volgende locaties: Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Er is dus altijd wel een optie bij jou in de buurt. Heb je geen tijd om langs te komen? Dan kun je de LG smartphone naar ons opsturen. Wij maken hem dan voor je en sturen hem binnen 2 dagen weer terug. Als je langskomt is de reparatie aan je LG telefoon binnen 20 minuten voor elkaar en kun je hem, gemaakt en al, weer meenemen. Je krijgt 12 maanden garantie mee op je reparatie en je kunt dus direct weer volop gebruik maken van je vernieuwde LG. Voor een snelle en vakkundige oplossing kom je naar GSM Reparatie Centrum.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »