• 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

iPhone 8 reparatie

12
Alle iPhone 8 reparaties welke wij uit voorraad aanbieden vind u op deze pagina. Elke iPhone 8 reparatie wordt met uiterste zorg uitgevoerd door een van onze vakmensen. Alle prijzen zijn inclusief montage, 12 maanden garantie en 21% BTW
Lees meer
Sorteer op:

iPhone 8 reparatie door professionele monteurs

Bij GSM Reparatie Centrum bent u aan het juiste adres voor uw iPhone 8 reparatie. U kunt voor onze betrouwbare service terecht in 1 van onze 4 vestigingen. Zo kunnen wij uw iPhone 8 reparatie herstellen in de korst mogelijke tijd tegen de hoogste zorg! Dit doet GSM Reparatie Centrum in Utrecht, Gouda, Nijmegen of Oosterhout en kost gemiddeld slechts 20 minuten van uw tijd! Opzoek naar vakmensen die net zo zorgvuldig met uw toestel omgaan als u tijdens het gebruik doet?

 

iPhone 8 verschillen met de iPhone 7

De iPhone 8 reparaties komen veelal overeen met de iPhone 7 reparaties. De grootste verschillen voor u als klant zijn de kosten! Dit zit hem vooral in de glazen achterkant waar Apple bij de iPhone 8 voor gekozen heeft. Deze reparatie is erg prijzig en wij hopen dit snel voor betere prijzen aan te kunnen bieden.  De iPhone 8 is ten opzichte van de iPhone 7 iets dikker en zwaarder. Dit komt voornamelijk door gebruik van andere materialen. Wij kunnen daarom altijd een goede beschermhoes aanraden voor uw iPhone 8, zeker na het herstel van uw kostbare bezit.

iPhone 8 scherm reparatie en kwaliteiten

De iPhone 8 bestaat sinds oktober 2017, en mede daardoor zijn er tot op heden maar 4 scherm kwaliteiten beschikbaar. 3 hiervan zijn kopie en de andere is origineel nieuw gedemonteerd van een nieuwe iPhone 8. Zodra er origineel refurbished schermen beschikbaar komen, gaan wij deze uitgebreid testen om u ook hier de beste prijs kwaliteit te kunnen bieden!

Door het gebruiken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, Manage cookies