Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

Apple reparaties

Apple reparatie nodig? Dan ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres! Wij herstellen je Apple iPhone & iPad beeldscherm en de batterij!

Apple reparaties

Op het ogenblik dat jouw Apple iPhone of Apple iPad een bepaald defect vertoont spreekt het voor zich dat je er niet meteen om zal staan springen om een nieuw toestel te kopen. Dat is in bepaalde gevallen ook helemaal niet nodig. Op het ogenblik dat je scherm is gebroken kan je er bijvoorbeeld perfect voor kiezen om deze te laten vervangen. Is er geen probleem met je scherm, maar houdt de batterij het na een onacceptabel uren reeds voor bekeken? Ook in dat geval is het altijd mogelijk om aanspraak te maken op een Apple reparatie. Je bent voor een iPhone reparatie of een iPad reparatie aan het juiste adres bij GSM Reparatie Centrum! Wij kunnen het scherm evenals de batterij van jouw Apple smartphone of tablet probleemloos vervangen. Dit gebeurt niet alleen erg snel, maar bovendien ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Ook nood aan Apple reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum dus aan het juiste adres!

Verschillende soorten reparaties

Je bent bij ons van het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van verschillende herstellingen aan jouw Apple smartphone of Apple tablet. Het is een vaak gehoord probleem dat mensen geconfronteerd worden met een beschadigd scherm. Het verkeerd vallen van een toestel (zonder bescherming) kan er al snel voor zorgen dat er een barst in het scherm ontstaat. Dat beïnvloedt niet alleen de uitstraling van het toestel, daarnaast spreekt het voor zich dat dit ook alles behalve comfortabel werkt. Omwille van deze reden maken wij het voor onze klanten altijd mogelijk om het scherm van hun Apple iPhone of iPad op een efficiënte en financieel interessante manier te laten vervangen. Zo kan je meteen terug optimaal genieten van jouw favoriete Apple toestel! Je bent bij het GSM Reparatie Centrum echter niet uitsluitend aan het juiste adres voor een nieuw beeldscherm. Wat bovendien ook te denken van een nieuwe batterij voor in je toestel? Het is algemeen bekend dat de batterijen in smartphones en tablets na een bepaalde tijd sterk inleveren op vlak van prestaties. Betekent dit dat je meteen een nieuw toestel moet aanschaffen? Uiteraard niet! Wij vervangen probleemloos de batterij van je smartphone of tablet waardoor je er terug ten volle van kan genieten. Een iPhone 6 batterij vervangen of een iPhone 6S batterij vervangen is bijvoorbeeld super makkelijk. Net zoals het vervangen van het beeldscherm is dit bovendien meteen mogelijk in één van onze winkels waardoor je, je toestel niet voor een bepaalde tijd hoeft te missen. Ook dit is een niet onbelangrijk voordeel welke is verbonden aan de Apple reparatie waar je aanspraak op kan maken bij het GSM Reparatie Centrum!

Keuze uit verschillende schermen voor jouw Apple toestel

Wil je graag het beeldscherm van je Apple iPhone of Apple iPad laten vervangen? In dat geval kan je een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Wij maken het voor onze klanten dan ook mogelijk om (afhankelijk van het type toestel) een keuze te maken uit de volgende opties:

  • Een refurbished beeldscherm;
  • Een kopie beeldscherm;
  • Een origineel beeldscherm;

Op het ogenblik dat je beslist om voor jouw Apple reparatie een beroep te doen op onze diensten maken we het altijd mogelijk om een keuze te maken uit deze verschillende beeldschermen. Je moet er wel rekening mee houden dat niet zomaar alle beeldschermen geschikt zijn voor elk toestel. Het is bijvoorbeeld perfect mogelijk dat we voor een bepaald type smartphone of tablet uitsluitend een refurbished en een origineel beeldscherm kunnen aanbieden. Bij de iPhone 6 scherm reparatie, iPhone 6S scherm reparatie en iPhone 7 scherm reparatie is het bijvoorbeeld mogelijk om uit de bovenstaande drie opties te kiezen. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven. Voor welke van de verschillende beeldschermen je uiteindelijk ook mag kiezen, het spreekt voor zich dat je bij het GSM Reparatie Centrum altijd bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Apple reparatie in drie winkels in Nederland

Op het ogenblik dat je nood hebt aan reparatie van jouw Apple telefoon kan je daarvoor terecht in vier verschillende winkels van GSM Reparatie Centrum verspreid over Nederland. Zo beschikken we niet alleen over een winkel in Utrecht, maar ook in Nijmegen evenals Oosterhout. Indien je een beroep doet op ons voor het herstellen van je Apple smartphone of Apple tablet kan je er altijd op rekenen dat dit kan gebeuren binnen een tijdspanne van ongeveer 20 minuten. Veel mensen vrezen dat een Apple reparatie zoals een iPhone 6 reparatie altijd veel tijd in beslag moet nemen, maar wij bewijzen graag het tegendeel. Je hoeft je Apple smartphone of tablet in ieder geval nooit achter te laten waardoor je, je favoriete mobiele toestel niet langer dan strikt noodzakelijk is hoeft te missen. Het spreekt voor zich dat dit erg mooi meegenomen is.

Tot wel 12 maanden garantie

Er wordt door het GSM Reparatie Centrum altijd gebruik gemaakt van de meest kwalitatieve onderdelen. Op deze manier kunnen we onze klanten immers pas echt ten allen tijde voorzien van de meest optimale kwaliteit voor hun Apple reparatie. Dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze onderdelen blijkt eveneens sterk uit de garantie die we onze klanten aanbieden. Je kan bij ons dan ook zomaar tot wel 12 maanden garantie verwachten op de uitgevoerde herstellingen! Wil je dus met andere woorden echt zonder zorgen jouw Apple reparatie uitbesteden aan een professionele en ervaren partij? Dan ben je daarvoor zonder twijfel bij ons van het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres!

Maak nu een afspraak voor jouw reparatie!

Ben je overtuigd van de interessante voordelen die verbonden zijn aan de Apple reparatie van het GSM Reparatie Centrum? Wil je dan ook graag ook gebruikmaken van onze diensten op dit vlak? In dat geval is het altijd mogelijk om eenvoudig en snel een afspraak te maken door middel van ons afspraken formulier. We ontvangen je vervolgens graag in één van onze drie winkels voor het uitvoeren van de door jou gewenste Apple reparatie. In het merendeel van de gevallen kan je gewoon wachten tot je toestel klaar is. In principe kan de reparatie altijd gebeuren binnen de 20 minuten waardoor je nooit veel tijd hoeft te verliezen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »