Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Delft

Tegenwoordig gebruikt haast iedereen elke dag wel een mobiele telefoon. Het is belangrijk om bereikbaar te zijn voor familie, vrienden en werk. Een iPhone is daarvoor perfect omdat je er werkelijk van alles mee kunt naast telefoneren. Het is dan ook logisch dat een niet werkende telefoon erg vervelend is ongeacht wat ermee aan de hand is. Het kan een defecte batterij zijn waardoor je telefoon niet meer aan gaat maar ook de camera of speaker kan kapot gaan. Onze expertise ligt op alle vlakken en daarom kunnen wij prima jouw iPhone reparatie Delft uitvoeren. In ons assortiment zie je welke onderdelen wij allemaal kunnen vervangen. Wij zien onze klanten graag tevreden en zullen daarom altijd zo snel mogelijk een oplossing bieden.

De handige nieuwe website

Onze website is vernieuwd waardoor onze klanten meer gebruiksgemak moeten hebben. Zo is het maken van een afspraak makkelijker en kan je daarbij ook je iPhone opsturen. Wij hebben geen locatie in Delft maar kunnen je alsnog gewoon helpen. Je kan de telefoon eenvoudig opsturen zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan zonder dat je hiervoor hoeft te reizen. Ook wordt het een stuk makkelijker om een afspraak op locatie te maken. Als je een stuk moet reizen wil je niet ook nog eens in een rij staan of lang moeten wachten, maak daarom een afspraak en dan ben je altijd direct aan de beurt.

Een iPhone reparatie Delft kiezen

Als je bij ons per model iPhone kijkt zie je wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er zijn namelijk verschillende onderdelen die wij voor je kunnen repareren. Je bent misschien wel bekend met de mogelijkheid om een nieuwe batterij aan te kunnen schaffen of om een nieuw scherm te kunnen laten plaatsen. Toch zijn er meer onderdelen die soms vervanging nodig hebben zodat de telefoon goed kan werken. De volgende lijst bevat elke soort iPhone reparatie Delft die wij kunnen uitvoeren voor je.

Scherm Achterkant Laadconnector Microfoon Batterij Camera Camera lens Oorspeakers Luidspreker Volumeknoppen Aan uit knop Proximity sensor WiFi antenne Trilmotor Audio ingang (bij de oudere modellen) Home button

Je kunt hieruit een of meer opties kiezen afhankelijk van wat er aan de hand is met jouw telefoon. Als je hem bijvoorbeeld hebt laten vallen zal het scherm kapot zijn maar ook inwendig kan er van alles aan de hand zijn. Weet je het niet goed, neem dan even persoonlijk contact met ons op. Zo zorgen we ervoor dat je een iPhone terugkrijgt waar geen problemen in schuilen.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons voor een zo laag mogelijke prijs en doen dit direct voor je. Zo hoef je nooit lang te wachten om weer naar buiten te kunnen lopen met een iPhone die werkt als nieuw. Wij zien onze klanten graag tevreden en proberen daarom de meest voordelige en snelle oplossing te vinden. Al onze onderdelen zijn origineel en komen dus ook met een garantie van maximaal 12 maanden. Al het werk wat wij uitvoeren is op een no cure no pay basis en wat wij doen gaat altijd in overleg met jou.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »