Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

GSM reparatie Tilburg

Een telefoon die niet werkt zoals hoort is altijd vervelend. Er kunnen onwijs veel redenen zijn waarom dit zo is. Misschien is de telefoon gevallen en is het erg duidelijk wat ermee aan de hand is. Het kan ook zo zijn dat er zomaar een onderdeel is gestopt met werken zoals de microfoon. Het kan lastig zijn om er zelf achter te komen wat er aan de hand is. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons en hebben daardoor de nodige ervaring. Binnen 20 minuten kunnen wij jouw telefoon gerepareerd hebben waardoor je snel en tevreden weer verder kunt met de orde van de dag. Het is absoluut niet nodig om rond te blijven lopen met een telefoon die niet volledig werkt.

Welke GSM reparatie Tilburg kies je

Het is erg eenvoudig om met onze nieuwe website een afspraak te maken voor het repareren van jouw telefoon. Je zoekt het merk en vervolgens model op wat je hebt. Daaronder zie je dan een hele lijst verschijnen met alles wat je kunt laten uitvoeren door ons. Je selecteert hieruit een of meerdere dingen en plant vervolgens een afspraak in. Je kunt dan langskomen in een van onze winkels of de telefoon naar ons opsturen. Dan duurt het wel wat langer als 20 minuten voordat je hem terug hebt. Als je niet precies weet wat het probleem is raden we je aan om eerst even contact met ons op te nemen voordat je opties gaat selecteren. Langskomen in de winkel is dan ook een goede optie, dan kunnen we gelijk kijken wat er nodig is en kunnen we direct met je overleggen.

Waarom kies je voor het GSM reparatie centrum?

Wanneer het jou uitkomt plan je een afspraak in waardoor je hier geen andere afspraken hoeft te verschuiven. Je kunt ervoor kiezen om je telefoon langs te brengen in de winkel of om deze op te sturen. Wij gaan en direct mee aan de slag als wij hem hebben. Naast snelheid heeft kiezen voor ons nog meer voordelen. Wij werken al 8 jaar met alle soorten merktelefoons waardoor wij alle nodige expertise in huis hebben voor het uitvoeren van verschillende reparaties. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat wij allemaal voor je kunnen uitvoeren Wij werken op no cure no pay basis wat wil zeggen dat je niks betaalt totdat je helemaal tevreden bent met de reparaties. Bij een GSM reparatie Tilburg krijg je 12 maanden garantie op alle geplaatste onderdelen.

Ons doel is om elke klant met een lach op het gezicht de winkel uit te zien lopen. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om jouw telefoon snel te repareren met originele onderdelen. Alles wat wij doen is in overleg met jou waardoor je niet zomaar een hoge rekening krijgt. Kijk in onze webshop om te zien wat wij allemaal kunnen doen en selecteer wat jij nodig hebt. Wij gaan er snel mee aan de slag en jij hoeft dus nooit lang te wachten. Voor elke GSM reparatie Tilburg zijn wij van het GSM reparatiecentrum de beste partij.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »