Zakelijke klanten

Zakelijke klanten 2015-03-19T17:15:13+00:00

Een zakelijke oplossingen voor uw bedrijf
Wij, van GSM Reparatie Centrum, weten als geen ander dat niemand meer zonder een mobiele telefoon of iPad/tablet kan. Voor telecom retailers, bedrijven & eindgebruikers bieden wij een snelle service. Zo kunnen wij u, wanneer gewenst vooraf, van een offerte voorzien en bieden wij de mogelijkheid tot een onderzoeksrapport waar wij onze bevindingen verklaren. Tot slot kunt u bij GSM Reparatie Centrum rekenen op een uitstekende prijs. Wij werken met originele onderdelen en garanderen u de hoogste kwaliteit reparatie en service.

U heeft de mogelijkheid om langs te komen bij onze winkels. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren kunt u een of meerdere toestellen naar ons opsturen. Wij repareren alle toestel dezelfde dag wanneer wij ze binnen krijgen. Na eenvoudige aanmelding via onze website krijgt u een offerte toe gestuurd. Onderteken deze offerte en stuur mee met uw toestel.

Service op maat
Omdat elk bedrijf verschillend is, bieden wij graag oplossingen op maat. Wij nodigen u uit bij ons langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Wanneer dat niet schikt  kunnen wij ook een van onze vertegenwoordigers bij u laten langs gaan om te praten over een service op maat. Zo kunnen wij onze service op uw behoefte afstellen waardoor u de beste service krijgt. Wanneer u besluit vaste klant te worden, kunnen wij bepaalde diensten tegen gunstigere tarieven vaststellen en mogelijkheden voor het halen en zenden met u afspreken. Daarnaast geniet u met onze service altijd van snelle service en een eigen contactpersoon! Neem voor meer informatie contact op per mail: manon@gsmreparatiecentrum.nl Wij helpen u graag!

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?