Werkwijze

Werkwijze 2015-03-19T17:39:33+00:00

Werkwijze GSM Reparatie Centrum

 

U kunt bij GSM Reparatie Centrum MET of ZONDER afspraak terecht. 

In de meeste gevallen is de reparatie binnen een half uur klaar, dit komt omdat we 95% van alle onderdelen op voorraad hebben.

Wij werken alleen met originele onderdelen tenzij anders vermeld bij het product.

Bijvoorbeeld: Voor de Apple iPhone 4/s hebben wij 2 types met beeldschermen, origineel en een AAA+ kopie, deze kopie betreft een origineel LCD display en touchscreen enkel het glas is niet origineel. Dit glas is niet bewerkt met een coating zoals Apple deze bewerkt. Wij raden altijd aan een origineel onderdeel te gebruiken voor een reparatie. Echter begrijpen we uw situatie als u de iPhone liever zo goedkoop mogelijk wil laten herstellen.

 

Wij werken met erkende consumenten elektronica monteurs welke minimaal een jaar werk ervaring hebben, of een minimaal 3 maanden training bij GSM Reparatie Centrum hebben voldaan. U kunt in de winkel altijd vragen of u de monteur mag spreken voor technische vragen of zelfs of u mee mag kijken met de reparatie. Wij hebben geen geheimen omtrent de binnenkant van uw telefoon dus meekijken mag en kan in 9 van de 10 gevallen.

Er zijn 2 soorten schermen in de GSM reparatie wereld:

  • Schermen die vast gemaakt worden door montage met schroeven (zogeheten display modules)
  • Schermen die vast gemaakt worden door montage met dubbelzijdige 3M tape
Omdat de schermen die geplakt worden in de fabriek langere tijd geperst worden kan het helaas (met een reparatie tijd van 30 minuten) wel eens voorkomen (3 op 100 schermen) dat een scherm gedeeltelijk los komt enkele weken na de reparatie. Dit kan vaak worden voorkomen door gebruik van een goed beschermend hoesje. Een hoesje beschermt namelijk pas goed als deze een rand over het glas heeft. Zodat bij een val het apparaat niet op het glas maar op het hoesje valt.
Komt uw scherm onverhoopt toch los? Aarzel dan niet en kom even terug de winkel binnenlopen zodat wij het opnieuw kunnen verlijmen/plakken.
Wij doen altijd ons best u zo goed mogelijk te helpen!

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?