• 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

Telefoon reparatie Rotterdam

Telefoon reparatie Rotterdam

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een telefoon. Een telefoon is daarom niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is daarom dus erg vervelend wanneer uw telefoon kapot is. Een gebarsten of gebroken scherm is een veel voorkomende reparatie dat wordt opgelost met een telefoon scherm reparatie. Voor elk type iPhone scherm reparatie in Rotterdam bent u bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Een ander veelvoorkomende reparatie is het vervangen van de batterij. Een lange levensduur van de batterij is natuurlijk erg fijn. Wij van GSM Reparatie Centrum in Rotterdam kunnen uw telefoon binnen 20 minuten repareren. Terwijl u wacht, voeren wij uw telefoon reparatie snel en vakkundig uit. 

Kies uw merk om verder te gaan

 

 
Contact onze winkel in:
Utrecht
Nijmegen
Oosterhout
Onze partnerstores:
Rotterdam

Eenvoudig een afspraak inplannen voor je telefoon reparatie

GSM Reparatie vindt het belangrijk om een snelle reparatieservice aan te bieden. In bijna alle gevallen repareren wij uw telefoon binnen 20 minuten, en dat terwijl u wacht. Voor elk type smartphone bent u bij ons aan het juiste adres, denk bijvoorbeeld aan een Samsung reparatie en iPhone reparatie. Wanneer u een afspraak inplant via onze website kunt u zelf aangeven welke reparatie u nodig heeft en op welke datum en tussen welke tijd u langs wilt komen. U krijgt gelijk een overzicht van de reparatie kosten en het onderdeel wordt voor u gereserveerd. 

Een snelle telefoon reparatie in Rotterdam

Uw telefoon is vaak niet meer weg te denken uit uw leven. Alles staat op dit kleine toestel. Van de agenda tot aan de persoonlijke berichten. Wanneer uw telefoon kapot is, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk weer gerepareerd hebben. Wij van GSM Reparatie Centrum in Rotterdam kunnen uw telefoon vaak al binnen 20 minuten repareren. Uw iPhone 6 scherm reparatie wordt dus voor u gedaan terwijl u wacht in ons filiaal in Rotterdam. Zo heeft u uw toestel altijd tot uw beschikking en hoeft u niet dagenlang op de reparatie te wachten. 

Neem contact met ons op

U kan een afspraak maken via het formulier op onze website, per telefoon (010 45 28 153) of per e-mail (rotterdam@gsmreparatiecentrum.nl). Het onderdeel wordt dan voor u gereserveerd zodat het onderdeel wat u heeft gereserveerd geplaatst kan worden. U hoeft natuurlijk niet altijd een afspraak te maken, u bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam op te Weteringstraat 336.

 

Contact onze winkel in:
Utrecht
Nijmegen
Oosterhout
Onze Partnerstores:
Rotterdam
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »