Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

Telefoon reparatie Zwolle

Een merktelefoon kan best een aantal jaren meegaan maar bepaalde onderdelen kunnen niet zolang goed meekomen. Er kan van alles gebeuren waardoor bepaalde onderdelen het niet meer doen zoals een val. Het is niet nodig om hierna gebruik te blijven maken van een kapot toestel. Wij kunnen namelijk een telefoon reparatie Zwolle uitvoeren waardoor alle onderdelen weer werken zoals hoort. Wij helpen je graag snel zodat je weer gebruik kunt maken van jouw telefoon zonder problemen.

Een telefoon reparatie Zwolle snel geregeld

Je kunt bij ons een telefoon reparatie laten uitvoeren op twee manieren. Je kunt ervoor kiezen om langs te komen in een van onze vestigingen. Deze vind je in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Dit is vanaf bijvoorbeeld een stad als Rotterdam best een stukje reizen en daarom begrijpen wij het als dit niet handig is. Het is wel de snelste manier omdat je jouw telefoon dan altijd binnen 20 minuten gerepareerd terug hebt. Het is echter ook mogelijk de telefoon naar ons op te sturen na het maken van een afspraak. Wij repareren hem dan zodra hij bij ons is en doen hem direct hierna op de post terug naar jou. De telefoon is binnen 48 uur weer bij jou terug.

De zekerheid bij het GSM reparatie centrum

Je maakt een afspraak voor een reparatie eenvoudig online of je komt even langs in een van onze winkels. Wij gaan direct aan de slag als we hem in handen hebben. Naast de snelheid heeft kiezen voor het GSM reparatie centrum nog meer voordelen. Op onze website zie je in een duidelijk overzicht welke reparaties wij aanbieden voor de diverse telefoons. Wij werken op no cure no pay basis, Als wij jouw telefoon niet kunnen repareren hoef je ons niet te betalen. Op alle nieuw geplaatste onderdelen zit garantie omdat deze nieuw en origineel zijn.

Vervangen met originele onderdelen

Als je in onze webshop kijkt zie je dat wij allerlei onderdelen kunnen vervangen in jouw telefoon. Dit is niet alles waarmee we jou kunnen helpen. Als je een nieuwe telefoon hebt wil je toch niet alles kwijt van de oude telefoon en daarom helpen wij met het overzetten van data. Dit is niet altijd even simpel om zelf te doen maar wij kunnen je daar wel mee helpen. Ook nemen wij graag even de tijd om een telefoon met je te installeren zodat je hier zelf niet onnodig lang mee bezig bent. Als je een vraag hebt en niet zeker weet of we jou kunnen helpen dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Het maakt niet uit wat voor telefoon reparatie Zwolle je nodig hebt, wij van het GSM reparatie centrum helpen je graag verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »