Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

Telefoon reparatie Venlo

Een merktelefoon kan best een aantal jaren meegaan maar door het gebruik gaan bepaalde onderdelen toch achteruit. Dit kan komen door gebruik zoals vaak het geval is met de batterij maar het kan ook gebeuren dat een telefoon valt. Het is niet nodig om hierna gebruik te maken van een defect toestel. Wij kunnen namelijk een telefoon reparatie Venlo uitvoeren waardoor alle onderdelen weer werken zoals ze horen te werken. Wij helpen je graag snel zodat je weer verder kunt met de orde van de dag.

Een telefoon reparatie Venlo snel geregeld

Je kunt bij ons een telefoon reparatie in Venlo laten uitvoeren op twee manieren. Je kunt ervoor kiezen om langs te komen in een van onze vestigingen. Deze vind je in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Dit is vanaf Venlo best een stukje reizen en daarom begrijpen wij het als dit niet handig is. Het is wel de snelste manier omdat je jouw telefoon dan altijd binnen 20 minuten gerepareerd terug hebt. Het is echter ook mogelijk de telefoon naar ons op te sturen na het maken van een afspraak. Wij repareren hem dan zodra hij bij ons is en doen hem direct hierna op de post terug naar jou. De telefoon is binnen 48 uur weer bij jou terug.

De zekerheid bij het GSM reparatie centrum

Je maakt een afspraak voor een reparatie eenvoudig online of je komt even langs in een van onze winkels. Wij gaan direct aan de slag als we hem in handen hebben. Naast de snelheid heeft kiezen voor het GSM reparatie centrum nog meer voordelen. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons waardoor wij erg veel verschillende reparaties en behandelingen kunnen aanbieden. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Wij werken op no cure no pay basis, kunnen wij je niet helpen dan betaal je ons ook niet voor de tijd dat wij het geprobeerd hebben. Op alle nieuw geplaatste onderdelen zit garantie omdat wij originele delen gebruiken.

Het vervangen met originele onderdelen

Als je in onze webshop kijkt zie je dat wij allerlei onderdelen kunnen vervangen in jouw telefoon. Dit is niet alles waarmee we jou kunnen helpen. Als je een nieuwe telefoon hebt wil je toch niet alles kwijt van de oude telefoon en daarom helpen wij met het overzetten van data. Dit is niet altijd even simpel om zelf te doen maar wij kunnen je daar wel mee helpen. Ook nemen wij graag even de tijd om een telefoon met je te installeren zodat je hier zelf niet onnodig lang mee bezig bent. Als je een vraag hebt en niet zeker weet of we jou kunnen helpen dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Het maakt niet uit wat voor telefoon reparatie Venlo je nodig hebt, wij van het GSM reparatie centrum helpen je graag verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »