• 12 maanden garantie!
  • Reparatie binnen 20 minuten!
  • Bel vandaag nog 0612349790

Sony Xperia reparatie Utrecht

Sony Xperia reparatie Utrecht

Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van de Sony Xperia modellen (o.a. Xperia Z , Xperia Z1 , Xperia Z2 , Xperia Z3 , Xperia Z1 compact Xperia Z3 compact).

Het begon in januari 2013 toen de eerste Sony Xperia Z gelanceerd werd en er veel klachten kwamen omtrent de kwaliteit van het glas. Inmiddels is het bekend dat het glas van de Sony Xperia Z ‘spontaan’ kan breken. Hierdoor is dit de meest voorkomende reparatie: Sony Xperia glas vervangen.

Echter zijn er meer problemen die voorkomen bij de Sony Xperia, enkele voorbeelden zijn:

  • Sony Xperia speaker kraakt / werkt niet.
  • Sony Xperia microfoon zwak (andere kant kan het niet goed verstaan).
  • Sony Xperia accu defect (snel leeg of telefoon doet niets meer).
  • Sony Xperia oplaadpunt defect / laad niet.
  • Sony Xperia LCD geeft strepen.
  • Sony Xperia achterkant glas kapot.

Dankzij onze vakkundigheid en het feit dat we uit voorraad werken, kunt u bij ons wachten op de reparatie van uw Sony Xperia, zodat u niet zonder komt te zitten. We hanteren namelijk een half uur service en u kunt zonder afspraak binnen lopen Bij GSM Reparatie Centrum Utrecht gaat dit heel anders: wij hebben goed opgeleide monteurs, een hagelnieuw winkelpand aan het Smaragdplein 245 te Utrecht. Wij bij GSM Reparatie Centrum Utrecht kunnen u garanderen dat uw Xperia reparatie met uiterste zorg en behoud van uw data word gerepareerd!

Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen en krijg €10 kassakorting bij een afspraak!

Het is bij Sony een algemeen probleem dat als het glas breekt, tevens ook het Touch screen niet meer op aanraking reageert. Of erger nog, het scherm helemaal geen beeld meer geeft. GEEN paniek! Het glas / Touch screen en LCD beeldscherm is bij de Sony Xperia Z reeks te allen tijde 1 complete unit en word in zijn geheel vervangen. Hierdoor zijn alle problemen met 1 onderdeel verholpen.

U hoeft ook niet bang te zijn voor data verlies, we zorgen ervoor dat de gegevens na de reparatie bewaard blijven. Hierdoor hoeft u geen extra moeite te doen om een back-up te maken, maar kunt u na de reparatie van uw Sony Xperia verder gaan waar u gebleven was.

Aangezien we gebruik maken van de originele waterdichte tape, is uw Sony Xperia net zo waterdicht als voorheen. Echter adviseren we nooit om het toestel helemaal in het water te doen, zowel voor als na een reparatie aan een Sony Xperia. Dit komt doordat we veel klachten krijgen over de waterdichtheid van de Sony Xperia modellen.

De gratis koffie staat voor u klaar!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »