Terug

Samsung S9 scherm reparatie

259,- € 229,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

Samsung S9 scherm reparatie

Is het scherm van je nieuwe Samsung S9 kapot of beschadigd? Laat hem snel en vakkundig maken door GSM Reparatie Centrum.

Lees de volledige productomschrijving

Heeft je Samsung S9 scherm reparatie nodig? Dan is GSM Reparatie Centrum de oplossing voor je probleem! Je kunt hier zowel snel als goedkoop terecht voor een Samsung S9 scherm reparatie zodat je weer optimaal gebruik kunt gaan maken van je smartphone. Met de keuze voor een Samsung reparatie GSM Reparatie Centrum krijg je te maken met een aantal aangename klantvoorwaarden. Een daarvan is dat je 12 maanden garantie krijgt op je reparatie van je Samsung S9. Gebeurt er binnen deze tijd iets met de reparatie? Dan kun je weer bij ons terugkomen voor een kosteloze verbetering.

Waardoor kan een Samsung S9 scherm beschadigen?

Het kan zomaar voorkomen dat je de Samsung S9 laat vallen en daardoor flink beschadigd. Er zijn tal van andere redenen waardoor het scherm van je Samsung S9 niet meer werkt. De schade kan uiteenlopen: soms zit er alleen een krasje op het scherm, maar in andere gevallen heeft het scherm een grote barst. Wanneer je heel veel pech hebt doet het scherm het helemaal niet meer en blijft het scherm zwart of klopt de kleurweergave niet meer. Gelukkig kun je dan terecht bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige Samsung S9 scherm reparatie.

Waarom is een Samsung S9 scherm reparatie nodig?

Er zijn meerdere redenen waarom je je Samsung S9 scherm zou moeten laten repareren. Het is ten eerste niet prettig om met een kapot scherm rond te lopen. Dit belemmert je in het gebruik van de smartphone en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een andere reden waarom je de Samsung S9 zou moeten laten repareren is dat de schade zich eenvoudig kan verergeren. De barsten in het scherm kunnen erger worden maar ook intern kunnen er onderdelen makkelijker beschadigen. Het is daarom slim én voordelig om langs een GSM Reparatie Centrum bij jou in de buurt te gaan om het scherm te laten repareren.

Meer informatie over de Samsung S9

De Samsung S9 werd in 2018 geïntroduceerd door Samsung, samen met zijn broertje, de Samsung S9 Plus. Bij de Samsung S9 is niet alleen nagedacht over het design, maar ook de camera neemt een belangrijke rol in bij het toestel. De camera’s (zowel aan de voorzijde als achterzijde van het toestel) kunnen zich eenvoudig aanpassen aan het licht en dit levert mooie foto’s op. Verder is ook het geluid enorm verbeterd (1,4 keer krachtiger) ten opzichte van vorige Samsung modellen.

Scherm specificaties van de Samsung S9

De Samsung S9 heeft een 5,8 inch scherm met QHD resolutie. Dit betekent dat het hier gaat om een Quad HD (1440p). Verder is opnieuw gekozen voor een display dat de hele voorkant vult, doorlopend in de randen. De bekende vingerscanner zit aan de achterkant, maar op een andere plek dan bij de Samsung S8, namelijk onder de camera. Ook is het scherm van de Samsung S9 ietwat dunner, maar de batterij is hetzelfde: een 3000 mAh accu.

Waarom je kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

Je kunt bij GSM Reparatie Centrum terecht voor een Samsung S9 scherm reparatie, maar ook andere reparaties aan deze smartphone. Je hebt de mogelijkheid om langs te komen bij een van onze locaties, gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. De reparatie is binnen 20 minuten voltooid en daardoor ga je altijd naar huis met een gemaakte smartphone. Je kunt de Samsung S9 ook eenvoudig naar ons opsturen: wij maken hem zo snel mogelijk voor je en sturen hem dan weer naar je op. Ook de prijs van je Samsung S9 scherm reparatie is gegarandeerd het laagst, bij GSM Reparatie Centrum kun je uitgaan van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waar je niet voor verrassingen komt te staan.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Samsung S9 scherm reparatie

Samsung S9 scherm reparatie

259,- € 229,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »