Terug

Samsung S8 batterij vervangen

€ 59,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Product omschrijving

Samsung S8 batterij vervangen

De batterij van je Samsung S8 laten vervangen? Kies voor een GSM Reparatie Centrum bij jou in de buurt.

Lees de volledige productomschrijving

Moet je Samsung S8 batterij vervangen worden? Dan zit je hier goed, want bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor Samsung reparatie en/of vervanging van je Samsung S8 batterij of andere onderdelen van deze gadget. De batterij van je smartphone is een van de meest belangrijke onderdelen van het toestel want zonder een volle batterij kun je eigenlijk helemaal niets. Het is dan ook erg vervelend wanneer de batterij van je Samsung S8 het begeeft, maar gelukkig is dit eenvoudig op te lossen door GSM Reparatie Centrum. Een Samsung S8 batterij kan op verschillende manier kapot gaan.

Waarom een Samsung S8 batterij vervangen?

Er zijn gevallen met een Samsung S8 waar je zelf totaal geen invloed op hebt. Een gemiddelde smartphone batterij gaat twee jaar mee. Na deze twee jaar zal de aftakeling langzamerhand beginnen: bij het ene toestel zal het sneller gaan dan bij de ander. Gevolgen van deze aftakeling kunnen zijn dat de batterij niet meer goed oplaadt of dat de batterij zomaar uitvalt terwijl hij nog 70% is. Het kan ook voorkomen dat de batterij op een andere manier kapot gaat. Zo kan hij tijdens een val beschadigen of is er wellicht een vloeistof bij de batterij gekomen waardoor deze niet meer naar behoren werkt.

De mogelijke Samsung S8 reparaties bij GSM Reparatie Centrum terecht?

GSM Reparatie Centrum is de oplossing voor al je problemen die je met de Samsung S8 batterij hebt. Wij kunnen de batterij zowel repareren als vervangen en jij kunt kiezen welke optie het wordt. In sommige gevallen is het duidelijk: de batterij is kapot en kan simpelweg niet langer mee. In dat geval kunnen wij je Samsung S8 batterij vervangen voor een nieuwe, zodat je hier weer een lange tijd mee vooruit kan. Er is ook een mogelijkheid dat de batterij simpelweg een reparatie nodig heeft. Dan hoeft de huidige batterij er niet uit.

Waarom kiezen voor Samsung S8 batterij vervangen bij GSM Reparatie Centrum?

Er zijn verschillende redenen om voor een Samsung S8 reparatie bij GSM Reparatie Centrum te kiezen. Je bent bij ons verzekerd van de laagste prijs, zonder onverwachte kosten. Je spreekt aan het begin van bijvoorbeeld je Samsung S8 batterij vervangen een prijs af, deze is inclusief montage en BTW. Achteraf kom je dus niet voor verrassingen te staan als het bedrag ineens hoger is. Een andere reden om voor GSM Reparatie Centrum te kiezen is dat je altijd wel een vestiging in de buurt kunt vinden. Dankzij de centrale ligging van de locaties (Utrecht, Nijmegen en Oosterhout) kun je ons eenvoudig bereiken. Natuurlijk kan het voorkomen dat je geen tijd hebt om bij ons langs te komen voor een reparatie. Ook in dat geval kunnen we iets voor je betekenen. Je kunt de kapotte Samsung S8 naar ons opsturen. Wij doen dan ons uiterste best om je smartphone zo snel mogelijk te maken en binnen twee dagen weer naar je op te sturen. Je krijgt ook 12 maanden garantie op de reparatie: gaat er in deze periode iets kapot aan de reparatie? Dan kun je weer bij ons langskomen voor een kosteloze Samsung S8 batterij vervangen.

Meer informatie over de Samsung S8

De Samsung S8 wordt in 2017 door Samsung geïntroduceerd en volgt hiermee de Samsung S7 op. Er zijn een aantal prominente verbeteringen bij dit toestel aangebracht waardoor dit een vooraanstaande smartphone is. Een van deze verbeteringen is de 10 nm processor die ervoor zorgt dat de Samsung S8 sneller en beter is. Dit kun je terugzien in het downloaden van films, internetten of het wisselen tussen apps. De batterij is ook een stuk beter dan die van de Samsung S7. De batterij gebruikt 20% minder energie en is dus extra efficiënt.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Samsung S8 batterij vervangen

Samsung S8 batterij vervangen

€ 59,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »