Terug

iPhone X batterij vervangen

€ 99,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Product omschrijving

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen? Dit en vele andere reparaties doen wij voor jou bij het GSM Reparatie Centrum.

Lees de volledige productomschrijving

Moet jouw iPhone X batterij vervangen worden? Bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres voor al jouw problemen omtrent de iPhone X, dus ook een iPhone X batterij vervangen is geen probleem voor ons. Immers zul je, wanneer er een defect ontstaat aan de batterij van de iPhone X, liever deze iPhone X batterij vervangen in plaats van gelijk een nieuwe telefoon aanschaffen. De iPhone X is vrij recent pas uitgekomen, en een nieuwe telefoon is gelijk een flinke investering. Dit terwijl een iPhone X batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum voor een goede prijs uit te voeren valt. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone X reparatie, de batterij van deze smartphone van Apple en wanneer het tijd is om deze te laten vervangen.

Over de iPhone X

Door velen wordt de iPhone X als de telefoon van de toekomst gezien. Dit komt onder meer door een aantal technologische vooruitgangen waarvan de iPhone X profiteert. Zo is er het nieuwe scherm, dat gebruik maakt van OLED technologie. In combinatie met Super Retina en True Tone technologie is de iPhone X de smartphone met het scherpste en meest heldere beeld ooit. Daarnaast is er Face ID, waardoor middels gezichtsherkenningstechnologie alleen de gebruiker van de iPhone X in staat is om de telefoon te openen. Ook kan de telefoon draadloos worden opgeladen.

Als er gekeken wordt naar het totale geheugen van deze telefoon, is de iPhone x een opwaardering ten opzichte van de vorige generatie: 3 GB RAM tegenover 2 GB RAM. Alhoewel de Apple A11 tevens in de vorige iPhone te vinden was, is deze geheel geoptimaliseerd zodat je er nog meer uit kunt halen. Qua grootte van de opslagruimte heb je de keuze tussen 64 en 256 GB. Ook maakt de iPhone X gebruik van de meest recente versie van iOS en ook de camera is eenvoudiger te gebruiken en levert mooiere foto’s op. En ook de batterij van de iPhone x is een verbetering. Echter kunnen er gevallen zijn waarbij een iPhone reparatie nodig is en de batterij vervangen moet worden.

De batterij van de iPhone X

De iPhone X maakt gebruik van een 3.81 V 10.35 Wh Lithium-Ion batterij. Een Lithium-Ion batterij, vaak afgekort als Li-Ion batterij, is de gouden standaard op het gebied van batterijen voor smartphones. Dit type batterij is dan ook een stuk geavanceerder in vergelijking met andere soorten batterijen. Zo heeft deze batterij geen last van het geheugeneffect, waarbij de batterij capaciteit verliest wanneer deze opgeladen wordt als de batterij niet op 0% staat. Ook is er geen sprake van zelfontlading bij een Li-Ion batterij, waarbij de batterij leeg loopt als deze niet gebruikt is. Tevens is een Li-Ion batterij milieuvriendelijker, vol energie en beschikken ze over een hoger vermogen.

Binnen 2 uur en 15 minuten laad je de batterij van een iPhone X op van 0% naar 100%. Gemiddeld kun je, bij normaal gebruik, zo’n 10 tot 12 uur gebruik maken van deze batterij voordat deze leeg is. Je zou zo’n 21 uur telefonerend kunnen spenderen voordat de accu leeg is. Voor het intensief gebruik van internet is dit 12 uur. Als je continu video’s bekijkt, zal de accu zo’n 13 uur meegaan.

Wanneer moet je een iPhone X batterij vervangen?

Er zijn meerdere indicatoren die er op wijzen dat het tijd is om jouw iPhone X batterij te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum. Zo kan de levensduur van de batterij plotseling significant minder zijn geworden. Ook kan er spraken zijn van willekeurige uitval. Tevens kan het zijn dat de telefoon helemaal niet meer aan te zetten valt, ondanks een gevulde batterij. In zulke gevallen is het aan te raden om een bezoekje te brengen aan het GSM Reparatie Centrum en de batterij van de iPhone X door ons te laten vervangen, wij staan voor je klaar voor elke Apple reparatie.

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

€ 99,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »