Terug

iPhone SE batterij vervangen

€ 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen? Het GSM Reparatie Centrum lost al jouw iPhone gerelateerde problemen op!

Lees de volledige productomschrijving

Zonder een functionerende batterij is de iPhone SE niet meer mobiel. Noodgedwongen zul je continu aan het stroom moeten blijven om überhaupt gebruik te kunnen maken van de telefoon. Dit is natuurlijk niet te doen. Daarom is het slim om de batterij van je iPhone SE te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum. Je kunt wanneer het jou uitkomt een bezoekje brengen aan één van onze filialen, waar we je binnen 20 minuten helpen met een iPhone SE batterij vervangen. Tevens kun je jouw iPhone SE naar ons sturen, waarna we binnen twee werkdagen de iPhone SE batterij vervangen en de telefoon weer naar je terugsturen. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone SE reparatie, de batterij en wanneer je deze moet laten vervangen.

Meer info over de iPhone SE

In 2016 werd de iPhone SE, waarbij SE staat voor Special Edition, tegelijkertijd uitgegeven met de iPhone 6S. Alhoewel de iPhone SE dus deel uitmaakt van deze generatie, is het design van de iPhone SE vergelijkbaar met de iPhone 5S. Echter is de hardware die zich in de iPhone SE bevindt vele malen krachtiger in vergelijking met de voorgaande generaties. Zo heeft de SE een veel sterkere processor, een sterkere batterij en een betere camera. Ondanks deze uitstekende hardware, was de iPhone SE een betaalbare variant. Dit maakte de iPhone SE dan ook behoorlijk populair. Hierdoor werd in 2017 een verbeterde versie van de iPhone SE uitgegeven, met meer opslagcapaciteiten. Ondanks de populariteit, is er tot op de dag van vandaag geen nieuwe versie van de iPhone SE uitgebracht.

De batterij van de iPhone SE

Eerder werd al aangestipt dat de iPhone SE beschikt over een langere levensduur in vergelijking met voorgaande modellen van de iPhone. Dit komt door de ingebouwde accu, een 3.82 V 6.21 Wh Li-Ion (Lithium-Ion) batterij. Li-Ion batterijen zijn de nieuwe standaard als het gaat om batterijen voor smartphones. Om meerdere redenen is dit te verklaren. Zo gaat een Li-Ion batterij langer mee in vergelijking met andere soorten batterijen. Tevens is er geen sprake van het geheugeneffect, waarbij de capaciteit van de accu verminderd wordt als de batterij opgeladen wordt terwijl deze niet leeg is. Ook de kans op zelfontlading, waarbij een batterij leeg loopt wanneer deze niet gebruikt wordt, is minimaal. Dankzij het hoge vermogen, de energiedichtheid en de milieuvriendelijkheid is het niet verwonderlijk dat Apple gekozen heeft voor deze Li-Ion batterijen voor de iPhone SE. iPhone SE batterij vervangen? Lees hieronder meer over de iPhone reparatie.

Wanneer moet je de iPhone SE batterij vervangen?

Wanneer jouw iPhone SE batterij defecten begint te vertonen, etaleren deze defecten zich op verschillende manieren. Ten eerste kan het zijn dat de levensduur van de batterij flink omlaag is gegaan, waardoor je minder lang mobiel kunt zijn en vaker de telefoon moet opladen. Ook kan de smartphone willekeurig uitvallen, zonder dat de batterij leeg is. Daarnaast kan het voorkomen dat de telefoon blijft aangeven dat deze opgeladen moet worden en niet aangaat, terwijl de telefoon aan het stroom heeft gelegen. Wanneer je te maken krijgt met één van deze defecten, is het tijd om de batterij van de iPhone SE te laten vervangen.

Laat jouw iPhone SE batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Wanneer de iPhone SE batterij vervangen moet worden, ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres voor je Apple reparatie. Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk jouw smartphone weer terug hebt. Laat je de vervanging in één van onze filialen uitvoeren, zorgen wij er voor dat je binnen 20 minuten weer jouw telefoon in handen hebt. Je kunt ook de telefoon naar ons sturen, waarna je binnen twee werkdagen jouw telefoon weer terug hebt inclusief nieuwe batterij. En dat alles voor een uitstekende prijs en inclusief 12 maanden garantie!

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

€ 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »