Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Utrecht

Voor veel mensen is een iPhone een personal assistent. Hij helpt je met veel praktische dingen op weg. Zoals het gebruik van de navigatie of communiceren met je familie en vrienden. Bij langdurig en intensief gebruik van een iPhone kan deze stuk gaan. Afhankelijk van het onderdeel kan je de telefoon helemaal niet meer gebruiken. Kom daarom snel langs en laat ons de iPhone reparatie Utrecht uitvoeren. Het maakt niet uit wat er kapot is, van elk onderdeel zal je op den duur last gaan krijgen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk met je telefoon naar het GSM reparatie centrum te komen of om hem naar ons op te sturen. Zo heb je hem snel terug en werkt hij weer zoals het hoort. Geen ergernissen en je hebt geen nieuwe iPhone nodig. Een iPhone reparatie Utrecht is de meest voordelige optie bij een defecte smartphone.

Kom langs voor een GSM reparatie Utrecht

Wij hebben een fysieke winkel in Utrecht welke zich bevindt aan de Smaragdplein 237. Dit is een groot winkelpand waar wij alle ruimte hebben om een iPhone reparatie Utrecht uit te voeren. Ook als je vragen hebt kan je even binnen komen. We staan je altijd graag te woord. Er is weinig wat wij niet kunnen repareren of vervangen met onze ervaring. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook data voor je overzetten naar jouw nieuwe telefoon of je helpen met instellen. Je leest op onze website wat we allemaal met jouw model iPhone kunnen, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom bezoek je het GSM reparatie centrum in Utrecht?

Je hebt bij ons altijd jouw telefoon snel terug maar het heeft uiteraard meer voordelen om jouw iPhone reparatie Utrecht uit te laten voeren door het GSM reparatiecentrum. Door al onze ervaring is er niet snel een situatie te lastig voor ons. Daarom werken wij ook op no cure no pay basis, dat wil zeggen dat je alleen hoeft te betalen als wij jouw telefoon naar wens hebben gerepareerd. Op de geplaatste onderdelen heb je garantie volgens de voorwaarden, lees die dus ook even door. Mocht er binnen de garantieperiode iets mis zijn dan kan je altijd bij ons terecht. Dankzij onze nieuwe website is het een stuk eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen en is lang wachten onnodig geworden. Woon je in Utrecht dan is langskomen altijd een goede optie zodat we jou zelf te woord kunnen staan en jouw iPhone binnen 20 minuten klaar is.

Wij werken al 8 jaar met allerlei merktelefoons en hebben dus erg veel ervaring met Apple. Vanaf de vroegste modellen zijn we hiermee aan de slag gegaan. Door onze uitgebreide ervaring komt het niet snel voor dat we een probleem niet kunnen oplossen. Wat wij altijd willen is dat elke klant tevreden en met een goed gevoel onze winkel uitloopt. Daarom zullen wij altijd alles doen wat mogelijk is om jouw iPhone reparatie Utrecht goed te laten verlopen. Mocht het toch iets langer duren of als er een extra reparatie nodig is overleggen wij dit altijd eerst. Kom langs bij het GSM reparatie centrum.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »