Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Oosterhout

iPhone repareren in Oosterhout? 

Het is de grootste angst van iedere Apple gebruiker, de telefoon laten vallen als u hem nog maar net heeft. Misschien heeft u wel een iPhone van een kennis in bruikleen en laat u hem vallen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en moet zo snel mogelijk opgelost worden. U wil ten slotte niet de telefoon met een kapot scherm blijven gebruiken. Maar ook als u uw iPhone minstens drie keer moet opladen op een dag is het tijd voor een iPhone batterij reparatie. GSM Reparatie Centrum Oosterhout kan dit soort reparaties voor u uitvoeren en dat allemaal in ongeveer twintig minuten!

Meest gezocht: iPhone 6s scherm reparatie | iPhone X batterij vervangen | iPhone 7 batterij vervangen | iPhone 8 cameralens vervangen

Kosten van de reparatie

Zodra u op uw toestel klikt (die hieronder afgebeeld staat) kan u alle actuele prijzen zien van de reparaties die wij uitvoeren. Het kan natuurlijk zo zijn dat het onderdeel er niet bij staat of dat u niet weet wat precies gaat zorgen voor de oplossing. Dat is helemaal niet erg. Onze reparateurs helpen u graag. Met de ervaring die zij hebben, kunnen zij u goed adviseren

Waarom GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum zorgt ervoor dat een iPhone reparatie ongeveer twintig tot dertig minuten duurt. De reden hiervan is dat wij weten hoe belangrijk uw iPhone voor u is. Er staat ontzettend veel informatie op die u niet kwijt wilt. Daarom zetten wij nooit de telefoon terug naar fabrieksinstellingen zonder uw toestemming. Niet alleen de reparatietijden zijn gunstig, maar u krijgt ook nog eens garantie op het vervangen onderdeel. Voor een iPhone 7 oplaadpunt vervangen of een batterij reparatie, krijgt u 3 maanden garantie. Bij een iPhone X scherm reparatie of een scherm reparatie van een andere iPhone, krijgt u 12 maanden garantie.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw iPhone reparatie in Oosterhout

Voor een iPhone 8 scherm reparatie kan u gewoon binnen lopen. De meeste schermen van Apple toestellen hebben wij namelijk op voorraad liggen. Als u toch zeker wil weten dat wij uw iPhone scherm reparatie de volgende werkdag kunnen uitvoeren, kan u ook een afspraak maken via onze website. U kan dan een gewenste tijd en datum uitkiezen. Het onderdeel wordt dat voor u gereserveerd en u krijgt ook een overzicht van de kosten. Mochten er dan problemen zijn, kunnen wij u altijd contacteren.

Contacteer ons

Als u vragen heeft over problemen die het toestel heeft en u niet weet welk onderdeel de oplossing zal bieden of de actuele voorraad wil weten kan u ons altijd bellen (0644252527) of ons een mail sturen (oosterhout@gsmreparatiecentrum.nl). U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel om de klacht persoonlijk te laten zien in het Arendshof in Oosterhout.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »