Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Nijmegen

iPhone laten repareren in Nijmegen?

Soms gebeuren er dingen waarvan we eigenlijk denken, hoe kan het mij toch overkomen? Bijna iedereen kent de bekende filmpjes wel waar iPhone-gebruikers de telefoon uit het doosje halen voor de Apple Store. Het meest onwerkelijke gebeurt, de telefoon valt op de grond. Als u zo’n filmpje ziet dan zal u vast denken, dat gebeurt mij nóóit. Het overkomt de beste! Mocht dit nu gebeuren dan is het verstandig om uw iPhone zo snel mogelijk te laten repareren. Geen enkele iPhone is namelijk bestand tegen water, desondanks dat er gezegd wordt dat ze waterdicht zijn, kan water toch koorsluiting veroorzaken wat ertoe kan leiden dat uw iPhone niet meer te repareren is.

Meest gezocht: iPhone X batterij vervangen | iPhone 8 scherm reparatie | iPhone 6S scherm reparatie | iPhone 7 cameralens vervangen

 

Reparatie prijzen

Hierboven vindt u de diverse iPhone toestellen waarvoor wij reparaties aanbieden. Zodra u op het juiste toestel klikt, zoals een iPhone 6s reparatie, kan u de reparatieprijs vinden voor uw telefoon. Mocht het probleem er niet bijstaan of mocht u niet weten welk onderdeel er vervangen moet worden om het probleem op te lossen, dan kan u contact opnemen. Het team kan u informatie geven over de actuele voorraad, prijs en de duur van de reparatie, voor bijvoorbeeld uw kapotte iPhone 6 reparatie.

 

De voordelen van GSM Reparatie Centrum

Voor een iPhone 7 batterij reparatie of een iPhone 6 scherm reparatie heeft het team van GSM Reparatie Centrum, maar twintig minuten voor nodig! Zij weten als geen ander dat u wel betere dingen te doen heeft dan dagen (en soms wel tot weken) te wachten, totdat deze reparatie is uitgevoerd. U heeft uw telefoon niet alleen nodig om te communiceren met de rest van de wereld, maar dat stukje technologie waar we ontelbare keren per dag op kijken is naast de communicatie ook nog een agenda, wekker en een laptop. Daarom staat snelheid hoog bij ons in het vaandel. Naast de korte reparatietijd krijgt u ook nog garantie op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Zo wordt er drie maanden garantie gegeven op oplaadpunten maar ook op de vervangen batterij. Zodra u voor een iPhone scherm reparatie naar GSM Reparatie Centrum Nijmegen komt, heeft u maar liefst 12 maanden garantie op de functionaliteit. De reden waarom wij deze garantie aanbieden, is omdat wij niet alleen kwaliteit leveren maar ook achter onze producten staat.

Maak vandaag nog uw afspraak

Voor een iPhone scherm reparatie in Nijmegen kan u altijd binnen komen lopen. U kan via onze website een afspraak maken om er zeker van te zijn dat u uw telefoon kan laten repareren. Mocht een onderdeel dan toch niet op voorraad zijn, kan het team in Nijmegen u zo snel mogelijk contacteren en de afspraak verzetten. Zo voorkomt u dat u voor niets in de winkel staat, wat natuurlijk vervelend is.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over onze werkwijze of over de actuele prijzen en voorraad kan u ons bellen (0643797739) of ons een mail sturen (nijmegen@gsmreparatiecentrum.nl). We beantwoorden graag uw vragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »