Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Leeuwarden

Iedereen die een iPhone gebruikt weet hoe kwetsbaar deze kunnen zijn. Nieuwere modellen hebben meer glas en zijn dus ook meer kwetsbaar. Het ziet er mooi uit maar hierdoor is bij een val de kans groot dat een iPhone reparatie Leeuwarden nodig zal zijn. Wij raden dan ook echt af om de iPhone te gebruiken of mee te nemen zonder passende bescherming. Er kunnen natuurlijk ook onderdelen kapot gaan door langdurig gebruik. Het gaat dan vooral om de batterij, speakers of knoppen. Deze onderdelen kunnen gelukkig makkelijk vervangen worden. Kies dus voor een iPhone reparatie Leeuwarden als er onderdelen kapot gaan.

Om ons je iPhone te laten repareren hoef je zelf amper wat te doen. Slechts een aantal stappen zijn nodig en verder kost het je totaal geen tijd. Als je naar de winkel komt hoef je zelf niet vooraf te bekijken wat er aan de hand is al kan je op die manier wel vast uitrekenen wat de kosten zullen zijn. Je kunt via onze website ook een afspraak inplannen, daarvoor is het wel nodig te selecteren welke reparaties je wilt. Je moet dit namelijk selecteren om verder te kunnen naar het maken van een afspraak. Zo maak je makkelijk een afspraak voor het opsturen van de telefoon. Weet je niet wat er aan de hand is, kom dan gewoon even langs of bel ons voor overleg.

De nieuwe website gebruiken

Wij wilden onze klanten meer gemak bieden en dat is met de nieuwe website zeker gelukt. Het maken van een afspraak is nu makkelijker als eerder. Ook het opsturen van jouw telefoon naar ons is nu minder ingewikkeld. Zo hoef je nooit lang te wachten omdat wij je al verwachten en dus rekening houden met jouw reparatie. Om een afspraak te maken selecteer je het model iPhone uit de verschillende opties. Deze kun je vinden in het menu onder het merk Apple. Je selecteert welke reparaties je nodig hebt waarna je de afspraak kunt inplannen wanneer het jou uitkomt. Als wij de iPhone hebben weten we al wat er nodig is en is het repareren snel gebeurt. Via de nieuwe website kun je dus een hoop wachttijd vermijden en hoef je niet te zoeken hoe je een afspraak voor iPhone reparatie Leeuwarden moet maken.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Als je je telefoon opstuurt of komt brengen gaan wij hier direct mee aan de slag. Als je een afspraak hebt gemaakt weten wij al wat er aan de hand is en anders horen wij dit graag van je. Als je in een van onze winkels bent gaan we aan het werk en heb je jouw iPhone al binnen 20 minuten weer terug. Als je hem hebt opgestuurd naar ons is dat binnen 48 uur. Wij werken erg snel en op elke reparatie die we uitvoeren heb je ook gewoon garantie. Mochten wij een probleem niet kunnen oplossen dan kost het je niks. Wij werken op nu cure no pay basis. Wij zien onze klanten graag tevreden en daarom bieden wij een snelle en voordelige oplossing waar je niet lang op hoeft te wachten. Een iPhone reparatie Leeuwarden is bij het GSM reparatie centrum zo gepiept.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »