Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Hilversum

Iedereen die een iPhone gebruikt weet hoe kwetsbaar deze kunnen zijn. Nieuwere modellen hebben meer glas en zijn dus ook meer kwetsbaar. Het ziet er mooi uit maar hierdoor is bij een val de kans groot dat een iPhone reparatie Hengelo nodig zal zijn. Wij raden dan ook echt af om de telefoon te gebruiken zonder hoes en screen protector. Naast vallen kunnen onderdelen ook kapot gaan door lang gebruik. Denk dan aan de batterij of knoppen. Je hoeft dan gelukkig niet gelijk een nieuwe iPhone te kopen. De meeste problemen zijn op te lossen door onderdelen te vervangen. Kies dus voor een iPhone reparatie Hilversum als er iets mis is met jouw smartphone.

Controleer verschillende onderdelen

Bij een val is de schade vaak goed zichtbaar. Een gebarsten scherm en een kapotte achterkant zijn dan vrij veel voorkomend. Met een kapot scherm kunnen er stukjes glas uitkomen en gebruik is dan niet meer veilig. Toch is dat niet altijd het enige probleem dat er in de telefoon is. Binnenin de iPhone zitten veel onderdelen die tijdens zo een val ook kapot kunnen gaan. Controleer daarom altijd even wat er nog meer kapot is gegaan. Dit is belangrijk om te weten zodat je de nodige reparaties kunt kiezen via de website. Als je het scherm niet kunt gebruiken zijn verschillende functies lastig te controleren. Langskomen in een van onze winkels is op dat moment de beste optie omdat we zo direct alles kunnen bekijken. We kunnen je een passend advies geven over de iPhone reparatie Hilversum die nodig is om jouw telefoon weer goed te laten werken.

De nieuwe website gebruiken

Er is lang en hard gewerkt aan onze nieuwe website en deze maakt het inplannen van een afspraak een stuk makkelijker. Dit is voor het verzenden van jouw iPhone een groot voordeel. Ook als je naar de winkel komt merk je een voordeel als je een afspraak hebt. Zo hoef je nooit lang te wachten omdat wij al weten dat je komt en wat er gedaan moet worden. Om een afspraak te maken selecteer je het model iPhone uit de verschillende opties. Deze vind je via het menu door Apple te selecteren en vervolgens iPhones aan te klikken. Je selecteert welke reparaties je nodig hebt en kunt hierna de afspraak maken. Als wij de iPhone hebben weten we al wat er nodig is en is het repareren snel gebeurt. Via de nieuwe website kun je dus een hoop wachttijd vermijden en hoef je niet te zoeken hoe je een afspraak voor iPhone reparatie Hilversum moet maken.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren jouw iPhone direct als we deze ontvangen en zijn hier in de meeste gevallen binnen 20 minuten klaar mee. Zeker als je een afspraak hebt sta je al snel weer buiten met een goed werkende telefoon. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en zien graag dat onze klanten geen last hebben wachttijden, hoe meer mensen een afspraak inplannen hoe minder dit zal voorkomen. De onderdelen die we gebruiken zijn allemaal nieuw en je krijgt garantie volgens de voorwaarden. Je betaalt ook pas voor het uitgevoerde werk als de reparatie geslaagd is, zo kun je ons een iPhone reparatie Hilversum laten uitvoeren zonder zorgen. Door onze 8 jaar ervaring hebben wij haast alle problemen snel en makkelijk opgelost.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »