Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Enschede

Het hebben van een smartphone is voor veel mensen als een soort personal assistant. Je kunt hem gebruiken als wekker, agenda, health coach en kunt verschillende apps gebruiken die het leven een stuk makkelijker maken. Juist doordat de iPhone zoveel kan is het echt lastig als deze opeens niet meer gebruikt kan worden. Doordat de telefoon ook kan samenwerken met andere apparaten van dit merk wordt het alleen maar lastiger. Omdat wij weten hoe vervelend en onhandig het is om de bijvoorbeeld een werkdag door te komen zonder jouw iPhone staan wij altijd voor je klaar om een iPhone reparatie Enschede voor je te doen. Er zijn maar weinig problemen die we niet kunnen oplossen.

De juiste iPhone reparatie Enschede kiezen

Als je bij ons per model iPhone kijkt zie je in een duidelijk overzicht welke reparaties wij allemaal aanbieden. Er zijn namelijk verschillende onderdelen die wij voor je kunnen repareren in een iPhone. Een nieuwe batterij of scherm is vaak wel bekend maar wist je ook al dat wij nieuwe speakers of een WiFi antenne kunnen plaatsen? Het kan ook zo zijn dat er meerdere onderdelen aan vervanging toe zijn. De volgende lijst bevat elke soort iPhone reparatie Enschede die wij op dit moment aanbieden.

Scherm Achterkant Laadconnector Microfoon Batterij Camera Camera lens Oorspeakers Luidspreker Volumeknoppen Aan uit knop Proximity sensor WiFi antenne Trilmotor Audio ingang (bij de oudere modellen) Home button

Je kunt hieruit kiezen voor de reparaties die nodig zijn voor jouw telefoon. Een gebroken scherm of een defecte batterij zijn niet lastig te herkennen. Weet niet precies wat je allemaal nodig hebt, neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van een keuze en geven je advies.

Kom naar de winkel of verzend jouw iPhone voor reparatie

Het is erg eenvoudig om een afspraak bij ons in te plannen om langs te komen en natuurlijk ook voor het opsturen van jouw iPhone naar ons. Dit is zoals het altijd al had moeten zijn. Het verzenden van een telefoon kost weinig moeite maar wij raden wel aan om dit aangetekend te doen. Het duurt met verzendtijd maximaal 48 uur voordat je hem weer terug mag verwachten. Langskomen in een van onze winkels kan zowel met als zonder afspraak. Langskomen in de winkel voor persoonlijk contact kan ook wel prettig zijn, zeker als je niet weet wat het probleem is. Een iPhone reparatie Enschede voeren wij uit in overleg en wij zullen dus altijd contact opnemen als we nog een extra probleem tegenkomen.

Voordelen van het GSM reparatie centrum

Wanneer je ervoor kiest je telefoon bij ons te brengen of naar ons op te sturen zal je snel merken dat jij als klant bij ons op de eerste plek staat. Het kunnen opsturen van de iPhone als je een afspraak hebt is een groot voordeel wat je veel tijd kan besparen. Ons doel is altijd om jou de telefoon snel terug te kunnen geven zonder problemen. Snelheid is echter niet het enige wat wij te bieden hebben. Wij werken al 8 jaar met telefoons van bekende merken en hebben de meeste problemen al eens gezien. Hierdoor is onze ervaring groot en is de kans klein dat we iets niet voor elkaar krijgen. Je ziet in ons assortiment duidelijk welke iPhone reparatie Enschede wij voor je kunnen uitvoeren. Je betaalt pas als alles naar behoren werkt, dat is wel zo netjes vinden wij.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »