Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Breda

Een iPhone heeft enorm veel functionaliteiten waardoor hij eigenlijk een soort persoonlijke assistent wordt. Alle afspraken kun je opslaan in de agenda, je kunt fitness bijhouden en allerlei handige apps gebruiken. Doordat je er zoveel mee kunt wordt het al snel een onmisbaar iets in je leven. Daarom is het belangrijk dat een iPhone reparatie Breda snel uitgevoerd wordt als er wat aan de hand is. Zo kun je de telefoon snel weer gebruiken zonder dat je te veel mist. Even zonder telefoon kan geen kwaad maar zeker als je hem gebruikt voor werk of als agenda. Maak daarom snel een afspraak.

Een afspraak voor de iPhone reparatie Arnhem

Met onze nieuwe website is het makkelijker geworden om een afspraak te maken. Hierdoor is een telefoon reparatie sneller geregeld. Je kan een afspraak maken voor het langskomen in een van onze winkels maar ook voor het opsturen van jouw telefoon. Wij hebben geen fysieke locatie in Arnhem waardoor je minder snel even de winkel binnen loopt. Gelukkig is dat niet altijd nodig en kan je een iPhone opsturen waardoor wij nu iedereen in Nederland kunnen helpen. Om een afspraak te maken selecteer je via onze website de reparatie of meerdere die je nodig hebt. Hierna kun je de afspraak inplannen wanneer dat jou uitkomt. Met een afspraak binnen lopen kan sneller zijn maar als je toevallig in de buurt ben kan je altijd zonder binnen lopen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als je bij ons per model iPhone kijkt zie je wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er zijn namelijk verschillende onderdelen die wij voor je kunnen repareren. Je bent misschien wel bekend met de mogelijkheid om een nieuwe batterij aan te kunnen schaffen of om een nieuw scherm te kunnen laten plaatsen. Toch zijn er meer onderdelen die soms vervanging nodig hebben zodat de telefoon goed kan werken. De volgende lijst bevat elke soort iPhone reparatie Breda die wij kunnen uitvoeren voor je.

Scherm Achterkant Laadconnector Microfoon Batterij Camera Camera lens Oorspeakers Luidspreker Volumeknoppen Aan uit knop Proximity sensor WiFi antenne Trilmotor Audio ingang (bij de oudere modellen) Home button Selecteer een of meerdere opties die je nodig hebt zodat wij weten welke iPhone reparatie Arnhem je nodig hebt.

De voordelen van het GSM reparatie centrum

Jouw telefoon is snel klaar wanneer je hiermee naar de winkel komt. Zelfs wanneer je ervoor kiest om hem op afspraak naar ons op te sturen heb je de iPhone al binnen 48 uur terug. Hiernaast hebben wij voor onze klanten nog meer voordelen te bieden. Wij maken gebruik van originele onderdelen waardoor jouw telefoon altijd net zo zal werken als je gewend bent. Geen vertraagde schermen of batterijen die niet een dag mee kunnen gaan. De onderdelen die wij plaatsen komen met een garantie, de voorwaarden hiervoor kun je bij de garantievoorwaarden lezen. Wij overleggen altijd voordat we iets doen zodat er geen verassingen voor je zijn en werken op een no cure no pay basis. Heb jij een iPhone reparatie Breda nodig? Plan dan nu een afspraak in bij het GSM reparatie centrum.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »