Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Amsterdam

Het hebben van een kapotte telefoon is niet ideaal en je zal ook snel gaan merken hoe vaak je hier eigenlijk gebruik van maakt. Het is erg lastig om opeens niet meer de wekker, agenda en andere apps bij de hand te hebben. Even snel een telefoontje plegen wordt opeens een lastigere taak zonder iPhone op zak, zeker nu er buiten geen telefooncel meer te vinden is. Wij weten hoe lastig dit is en willen daarom altijd helpen. Wij hebben jaren ervaring en kunnen daarom erg snel jouw iPhone reparatie Amsterdam uitvoeren. Binnen 20 minuten sta je weer buiten met een telefoon die als nieuw is.

iPhone reparatie Amsterdam laten uitvoeren

Je kunt bij ons allerlei delen van de iPhone laten repareren. Er zitten onwijs veel verschillende delen in welke met de tijd allemaal kapot kunnen gaan. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je dit belangrijk genoeg vindt om er wat mee te doen. Voor iPhones kunnen wij diverse reparaties uitvoeren. Denk hierbij aan het scherm wat een erg kwetsbaar onderdeel is. De batterij kan ook door jaren gebruik minder gaan werken waardoor vervanging nodig kan zijn. Ook de WiFi antenne, camera’s, knoppen en andere onderdelen kunnen vervangen worden waardoor de telefoon een stuk langer gebruikt kan worden. Het kapotte onderdeel wordt vervangen door een nieuw origineel Apple onderdeel waardoor je hier nooit opeens verschil in zal merken. Wij bieden ook gewoon garantie op de geplaatste delen.

Een afspraak inplannen

Door de nieuwe website is het super eenvoudig om een afspraak in te plannen voor een iPhone reparatie Amsterdam. Als er een afspraak staat is altijd zeker dat wij direct tijd hebben waardoor je sneller weer klaar kunt zijn. Ook is het mogelijk om jouw telefoon op te sturen na het maken van een afspraak. Hierbij duurt het iets langer voordat je hem terug hebt, namelijk 48 uur. Het voordeel is wel dat je niet hoeft te reizen of wachten in een winkel. Het is een kwestie van je gegevens invullen in de site om een afspraak te kunnen maken. Een iPhone reparatie Amsterdam regelen is nu echt geen gedoe meer.

Een reparatie door GSM Reparatie Centrum

Wij kunnen allerlei reparaties aan de iPhone uitvoeren en doen dit al sinds de vroege modellen. Hierdoor hebben wij de nodige ervaring om alles op de kunnen lossen. Het is nooit aan te raden om zelf een telefoon te repareren tenzij je hier natuurlijk veel verstand van hebt. Gerommel met de onderdelen kan anders alleen maar meer schade veroorzaken. Ook is het ons advies om originele of goedgekeurde onderdelen te gebruiken om problemen te voorkomen. Door jouw iPhone reparatie Amsterdam door ons te laten doen krijg je verschillende voordelen. De reparatie wordt altijd goed uitgevoerd en je hebt hierdoor ook garantie op de nieuwe onderdelen. In onze voorwaarden lees je hoe lang. Een reparatie is snel gebeurt en je hoeft dus niet langer als 20 minuten te wachten als je naar een van de winkels komt. Je betaalt bij ons pas als je 100% tevreden bent, alles weer werkt zoals het hoort en elke reparatie wordt in overleg met jou gedaan. Kom gerust even bij ons langs of stuur jouw iPhone op zodat wij deze snel weer werkend kunnen krijgen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »