Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie Alkmaar

Apple komt best rap achter elkaar met nieuwe modellen van de iPhone. Hierdoor zijn er onvoorstelbaar veel verschillende onderdelen die er nodig kunnen zijn om een iPhone te repareren. Zo is het scherm steeds weer verschillend en worden er vernieuwingen aangebracht aan de verschillende onderdelen zoals camera’s en de batterij. Het is met merktelefoons altijd belangrijk om bestaande onderdelen te vervangen door kwaliteit en daar kunnen wij als specialist met 8 jaar ervaring je goed bij helpen. Voor een iPhone reparatie Alkmaar ben je bij ons aan het juiste adres.

Welke iPhone reparatie Alkmaar kies je?

Om bij ons aan te geven wat je nodig hebt kijk je tussen de verschillende opties in ons assortiment. Hier kies je eerst voor het merk Apple en dan selecteer je de iPhone. Dan krijg je de keuze uit alle verschillende modellen vanaf de iPhone 5 tot het nieuwste model. Wanneer je het product aanklikt, krijg je vervolgens alle beschikbare onderdelen te zien. Hieruit selecteer je een of meerdere reparaties die je nodig hebt voor jouw telefoon. Als je dit hebt gedaan kun je eenvoudig een afspraak inplannen en langskomen in een van onze winkels. Uiteraard is het ook mogelijk om de telefoon op te sturen.

Langskomen in de winkel of opsturen

Het is beide erg eenvoudig in te plannen. Je kunt via onze nieuwe website makkelijk een afspraak inplannen waardoor je altijd zeker weet dat jouw telefoon weer snel klaar is. Wanneer je deze opstuurt hoef je niet vanuit Alkmaar te reizen naar een van onze winkels. Het duurt dan 48 uur of minder voordat je de telefoon weer terug hebt. Als je langskomt in de winkel kan dit met of zonder afspraak en altijd wanneer het jou uitkomt. Een voordeel aan langskomen in de winkel is dat we makkelijk alles met je kunnen bespreken en eventueel ook voor je kunnen kijken wat er mis is als je dit zelf niet precies weet. Een iPhone reparatie Alkmaar kan uitgevoerd worden wanneer dat voor jou het beste uitkomt en hoe jij maar wilt.

Wij hebben 8 jaar ervaring met het repareren van merktelefoons en dus ook Apple. Het is een merk wat kwalitatief erg goed is en er wordt dus veel gebruik van gemaakt. Het is dan ook niet vreemd dat er met enige regelmaat een onderdeel vervangen moet worden. Wat dan erg belangrijk is, is dat er gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen om problemen te voorkomen. Zelf aan de slag gaan met namaak onderdelen zal geen positief resultaat opleveren. Daarom raden wij altijd aan om gewoon even langs te komen of jouw telefoon naar ons op te sturen. Wij vervangen de nodige onderdelen en voor je het weet loop jij weer tevreden rond na de iPhone reparatie Alkmaar. Ons doel is om elke klant met een glimlach de winkel uit te zien lopen en daarom zullen wij altijd alles doen wat mogelijk is. Het GSM reparatie centrum is de beste partij voor reparaties aan de iPhone.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »