Terug

iPhone 8 Plus scherm reparatie

€ 79,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 8 Plus scherm reparatie

De iPhone 8 Plus beschikt over een mooi, groot beeldscherm. Veel mensen kopen deze smartphone dan ook specifiek omwille van het aanzienlijke scherm waar ze gebruik van kunnen maken. Wat echter wanneer er schade ontstaat aan het scherm? In dat geval wordt het gebruiksgemak al snel zeer negatief beïnvloed. Gelukkig hoeft dit nog niet meteen een groot probleem te vormen. iPhone 8 Plus scherm reparatie maakt het namelijk op een efficiënte wijze mogelijk om het scherm van je smartphone te laten herstellen. Het spreekt voor zich dat dit financieel veel interessanter is in vergelijking met het kopen van een compleet nieuw toestel. Ben jij ook wel geïnteresseerd in een partij die voor jou Plus scherm reparatie kan uitvoeren? Dan ben je bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres voor een iPhone 8 Plus reparatie!

iPhone 8 Plus scherm reparatie met een refurbished scherm

In eerste instantie kan scherm reparatie gebeuren door gebruik te maken van een zogenaamd refurbished scherm. Het gaat hierbij om een scherm waarvan de glasplaat is vervangen. Dit gebeurt in onze eigen fabriek welke op Nederlands grondgebied is terug te vinden. In principe is een refurbished scherm een gerecycled scherm waardoor je ook nog eens kiest voor een milieuvriendelijke oplossing. Bovendien gaat het hierbij wel gewoon om een origineel scherm waardoor je altijd bent verzekerd van de authentieke kleuren en helderheid van jouw iPhone 8 Plus toestel. Uiteraard zorgt de keuze voor een scherm reparatie met behulp van een refurbished scherm er voor dat je kan rekenen op een extra interessant prijskaartje.

iPhone 8 Plus scherm reparatie met een nieuw, origineel scherm

Ben je ondanks de voordelen toch niet echt te vinden voor het gebruik van een refurbished scherm in jouw iPhone 8 Plus? In dat geval is het ook altijd mogelijk om bij het GSM Reparatie Centrum te kiezen voor een volledig nieuw, origineel exemplaar. Deze schermen worden aan ons geleverd door een zeer betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf welke handelt in originele iPhone onderdelen. Op deze manier kunnen we onze klanten ten allen tijde verzekeren van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

iPhone 8 Plus scherm reparatie met een kopie scherm

Een derde mogelijkheid waarover je beschikt op vlak van iPhone 8 Plus scherm reparatie is gebruikmaken van een kopie scherm. Wanneer je kiest voor dit type van scherm dien je rekening te houden met enkele kleine verschillen in vergelijking met een origineel beeldscherm. Deze verschillen hebben betrekking tot de kleuren evenals de helderheid van het scherm. Zoals aangegeven zijn deze verschillen echter zeer beperkt. Dit betekent dat je er niet of nauwelijks iets van zal ondervinden tijdens het gebruik van jouw iPhone 8. Het spreekt voor zich dat alle kopie schermen door ons uitgebreid worden getest waardoor je ook bij dit type van beeldscherm altijd bent verzekerd van de meest optimale kwaliteit.

iPhone 8 Plus scherm vervangen met garantie

Een extra voordeel welke is verbonden aan de iPhone 8 Plus scherm reparatie van het GSM Reparatie Centrum is terug te vinden in het feit dat je kan genieten van een garantie tot wel 12 maanden. Dit zorgt er voor dat elke herstelling door ons altijd gebeurt naar volle tevredenheid van de klant. Alweer een extra goede reden om er voor te kiezen om je defecte iPhone 8 Plus scherm te laten vervangen door de monteurs van het GSM Reparatie Centrum!

Maak nu jouw afspraak bij het GSM Reparatie Centrum!

Ben jij ook op zoek naar een interessante mogelijkheid op vlak van iPhone 8 Plus scherm reparatie? Dan mag het duidelijk zijn dat wij van het GSM Operatie Centrum je daarbij uitstekend van dienst kunnen zijn! Wij vragen onze klanten indien mogelijk altijd om een afspraak met ons te maken. Dit kan gebeuren in één van onze verschillende vestigingen. Je kan deze vestigingen terugvinden in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Het maken van een afspraak kan zeer eenvoudig gebeuren door middel van ons online afspraken formulier. Ondanks het feit dat je ook gewoon bij ons binnen kan stappen is het altijd aan te raden om op voorhand een afspraak te maken voor je iPhone reparatie. Op deze manier kunnen we jou als klant altijd op de meest optimale manier verder helpen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 8 Plus scherm reparatie

iPhone 8 Plus scherm reparatie

€ 79,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »