Terug

iPhone 8 Plus achterkant vervangen

€ 269,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 8 Plus achterkant vervangen

iPhone 8 Plus achterkant vervangen? Laat hem vervangen bij het GSM Reparatie Centrum, binnen no time is hij weer zo goed als nieuw.

Lees de volledige productomschrijving

Is de achterkant van de iPhone 8 Plus beschadigd geraakt of werken meerdere onderdelen die zich hier bevinden niet meer? Dan is het tijd om de achterkant van de iPhone 8 Plus te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum. Hoewel de glazen achterkant er beter uitziet, is deze natuurlijk wel ietwat breekbaarder in vergelijking met de aluminium body die voorheen werd gebruikt. Een flinke val kan dus leiden tot een behoorlijke beschadiging, waardoor de iPhone 8 Plus achterkant vervangen moet worden. Maar ook als één of meerdere onderdelen die zich hier bevinden defect raken, is het vervangen van de achterkant van de iPhone 8 Plus een aanrader. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 8 Plus, welke onderdelen aan de achterkant van een iPhone 8 plus te vinden zijn en meer info over een iPhone reparatie.

De kwaliteiten van de iPhone 8 Plus

Tijdens elke nieuwe generatie van de iPhone worden meerdere edities van een iPhone uitgebracht. Zo heb je de S en Plus modellen, welke allen net iets meer te bieden hebben in vergelijking met de normale uitgaves. Zo ook de iPhone 8 Plus. Deze smartphone van Apple wordt ook wel eens getypeerd als een phablet, een mix van een telefoon en een tablet. Deze benaming komt voort uit het feit dat de iPhone 8 Plus groter is in vergelijking met de normale uitgave (140 om 120 millimeter). Dit grotere beeld zorgt voor meer bewegingsruimte en een hogere definitie. Het levert je dus een scherper beeld.

Maar het beeld is niet het enige onderdeel dat beter is ten opzichte van de iPhone 8. Beiden iPhones gebruiken de Apple A11, maar de iPhone 8 Plus beschikt over meer geheugen. Waar de iPhone 8 over 2 GB RAM geheugen beschikt, beschikt de iPhone 8 Plus over 3 GB RAM geheugen. De meest veeleisende apps, games en taken zijn uit te voeren aan de hand van de iPhone 8 Plus. Tevens gaat de batterij langer mee en is ook de camera significant vooruit gegaan.

De achterkant van de iPhone 8 Plus

Eén van de veranderingen die de iPhone 8 ondergaan heeft ten opzichte van de vorige generatie, bevindt zich aan de achterkant. Waar de body van de iPhone 7 van aluminium was, is de achterkant van de iPhone 8 en 8 Plus gemaakt van glas. Dit ziet er geweldig uit, maar ondanks de stevigheid houdt dit wel in dat de kans op flinke beschadigingen bij een harde val nu een stuk groter zijn. Gelukkig kun je bij het GSM Reparatie Centrum de achterkant van de iPhone 8 Plus in zijn geheel laten vervangen.

Maar het vervangen van de achterkant van de iPhone 8 Plus gaat niet louter om de achterkant. Aan deze zijde van de iPhone 8 Plus bevinden zich namelijk meerdere onderdelen, die bij de vervanging van de iPhone 8 Plus achterkant tevens vernieuwd worden. Hierbij kun je denken aan:

  • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
  • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
  • Knoppen (bijvoorbeeld volume) inclusief bekabeling.
  • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
  • De flitser.

Stel dat één of meerdere van deze onderdelen defect is of malfunctioneren. In dit geval kun je er voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone 8 Plus te laten vervangen, zodat ook al deze onderdelen zo goed als nieuw zijn. Hieronder lees je meer over een iPhone 8 Plus achterkant vervangen.

Laat de iPhone 8 Plus achterkant vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Als de achterkant van de iPhone 8 Plus mankementen begint te vertonen, kun je een bezoekje brengen aan één van onze filialen. Wij stellen een diagnose van het probleem en vervolgens passen we de juiste oplossing toe. Veelal houdt dit in dat de iPhone 8 Plus achterkant vervangen moet worden. Een iPhone 8 Plus achterkant vervangen kost je ongeveer 30 à 40 minuten. Ook is het mogelijk om de iPhone 8 Plus (of de gedemonteerde achterkant) naar ons op te sturen, waarna wij binnen twee werkdagen de iPhone 8 Plus achterkant vervangen en weer naar je terugsturen. Wij zijn de juiste partij voor al jouw Apple reparatie!

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 8 Plus achterkant vervangen

iPhone 8 Plus achterkant vervangen

€ 269,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »