Terug

iPhone 7 scherm reparatie

69,- € 59,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 7 scherm reparatie

De iPhone 7 van Apple heeft een 4,7 inch beeldscherm. Daarmee beschikt ze over een afmeting van 12 centimeter. Het grote beeldscherm oogt natuurlijk zeer uitnodigend, maar vormt ook een zwakke plek van het toestel. Op het ogenblik dat er sprake is van schade aan een iPhone 7 gebeurt het dan ook niet zelden dat deze optreedt aan het scherm. Ben jij ook geconfronteerd met één of meerdere barsten in het scherm van je iPhone 7 en ben je daarvoor op zoek naar een sluitende en bovendien ook financieel interessante oplossing? In dat geval kunnen wij van het GSM Reparatie Centrum je ongetwijfeld van dienst zijn bij je iPhone 7 reparatie!

Hoe verloopt de reparatie van je scherm?

Wanneer je een afspraak met ons hebt gemaakt of indien je gewoon binnen stapt in één van onze verschillende vestigingen wordt het defect eerst door onze monteurs gecontroleerd. Vervolgens kan de herstelling gebeuren met behulp van het door jou gekozen beeldscherm. Wij maken het voor onze klanten (afhankelijk van het toestel in kwestie) immers altijd mogelijk om een keuze te maken uit verschillende soorten schermen. Geef jij er bijvoorbeeld de voorkeur aan om gebruik te maken van een refurbished scherm, wil je de beschikking krijgen over een volledig nieuw, origineel scherm of heb je voldoende aan een kopie scherm? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij het GSM Reparatie Centrum!

iPhone 7 scherm reparatie met refurbished scherm

De eerste mogelijkheid die we aan onze klanten aanbieden op vlak van iPhone 7 scherm reparatie is terug te vinden onder de vorm van een refurbished scherm. Het gaat hierbij altijd om een origineel beeldscherm die echter niet meer volledig nieuw is. Een refurbished scherm is dan ook een scherm welke in onze eigen fabriek in Nederland is voorzien van een nieuwe glasplaat. Op deze manier ontstaat er terug een volledig perfect werkend scherm. We zouden dus eigenlijk kunnen stellen dat een refurbished scherm gelijk staat aan een gerecycleerd scherm en dat is natuurlijk goed voor het milieu. Wil jij dus met andere woorden kunnen blijven genieten van de vertrouwde authentieke kleuren en helder van een origineel iPhone 7 scherm zonder daarvoor een aanzienlijk geldbedrag te moeten betalen? In dat geval kan de keuze voor een refurbished scherm ook voor jou al snel gemaakt zijn!

iPhone 7 scherm reparatie met origineel scherm

Het spreekt voor zich dat er ook heel veel mensen zijn die helemaal niets voelen voor het gebruik van een refurbished scherm. Zij willen dan ook het liefst van allemaal gewoon een volledig nieuw en origineel scherm gemonteerd zien worden op hun iPhone 7. Ook voor deze vorm van iPhone 7 scherm reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor de levering van deze originele beeldschermen samen met een betrouwbare leverancier waardoor we onze klanten altijd kunnen voorzien van de meest optimale kwaliteit en betrouwbaarheid.

iPhone 7 scherm reparatie met kopie scherm

Een derde mogelijkheid waar je bij iPhone 7 scherm reparatie voor kan kiezen is terug te vinden in het gebruik van een kopie scherm. De kopie schermen die door ons worden gebruikt voor het herstellen van je iPhone 7 beschikken altijd over een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Bovendien hebben ze uiteraard allemaal ook een perfect werkende Touch ID. Je moet er wel rekening mee houden dat een kopie scherm niet over de hele lijn precies hetzelfde is als een origineel scherm van Apple. Dit is terug te zien in de kleuren evenals de helderheid van het scherm. Het moet echter gezegd dat de verschillen slechts minimaal zijn waardoor je er absoluut nooit tijdens het werken met je smartphone hinder van zal ondervinden.

Maak nu een afspraak voor iPhone 7 scherm reparatie!

Wil jij ook graag het beschadigde scherm van je iPhone 7 laten herstellen door het GSM Reparatie Centrum? In dat geval verzoeken we je om een afspraak met ons te maken. In principe is een afspraak maken niet verplicht, maar het zorgt er wel voor dat we jou op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn bij je iPhone reparatie. Het maken van een afspraak is bovendien ook zeer eenvoudig mogelijk door gebruik te maken van ons online afspraken formulier. Het spreekt voor zich dat je zelf kan bepalen in welke vestiging je deze afspraak wenst te maken. Dit is in ieder geval mogelijk in zowel Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, bij het GSM Reparatie Centrum stellen we alles in het werk om jouw iPhone 7 scherm reparatie zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Combinatie deals

Geniet van deze geweldige kortingsdeals

Batterij derbij!

  • iPhone 7 batterij vervangen
  • Normaal: € 88,-
  • Je bespaart: (9% Korting) € 7,50
  • Totaalbedrag: € 80,50

Tip!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

69,- € 59,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »