Terug

iPhone 7 Plus batterij vervangen

€ 59,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Product omschrijving

iPhone 7 Plus batterij vervangen

iPhone 7 Plus batterij vervangen? Voor deze en andere reparaties moet je bij de specialisten van het GSM Reparatie Centrum zijn.

Lees de volledige productomschrijving

Moet de batterij van jouw iPhone 7 Plus nodig vervangen worden? Bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres voor al jouw problemen omtrent de onderdelen van de iPhone 7 Plus, dus ook als de batterij van de iPhone 7 Plus vervangen moet worden door een specialist. Sinds 2009 repareren en vervangen wij al onderdelen van meerdere generaties van de iPhone, en het is deze ervaring die er voor zorgt dat wij al jouw iPhone reparatie goed kunnen uitvoeren. Zo ook als het gaat om de vervanging van de batterij van jouw iPhone 7 Plus. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 7 Plus, de batterij die hierin terug te vinden is en wanneer deze batterij vervangen dient te worden.

Wat zijn de eigenschappen van de iPhone 7 Plus?

Wanneer Apple een nieuwe iPhone op de markt uitbrengt, heb je veelal de reguliere versie en de modellen met wat extra’s. Hierbij kun je kiezen tussen de S-modellen en de Plus-modellen. Deze zijn veelal net iets groter qua display en ook het hardware is net iets geavanceerder in vergelijking met de reguliere versie van de iPhone. Hetzelfde geldt voor de iPhone 7 Plus wanneer je deze vergelijkt met de iPhone 7.

Ten eerste is het scherm/display van de Plus variant groter, 140 versus 120 millimeter. De iPhone 7 Plus beschikt over meer geheugen, 3 GB RAM, wat je in staat stelt om intensievere taken en de meest geavanceerde apps en spellen te spelen middels je telefoon. Ook dankzij de Apple A10 chip kan de iPhone 7 Plus spellen alleen die normaliter alleen bespeelbaar waren op PC’s en consoles. De hardware van het Plus-model is net een stukje geavanceerder in vergelijking met de normale versie van de iPhone 7. Tot slot is de levensduur van de batterij een stuk langer. Echter kan het zijn dat een iPhone 7 Plus batterij vervangen moet worden.

iPhone 7 Plus batterij vervangen: wat voor batterij zit er in deze telefoon?

De iPhone 7 Plus beschikt over een 3.82 V 11.10 Wh Li-Ion batterij. Van nature hebben Li-Ion batterijen, ook wel bekend als Lithium-Ion batterijen, een voorsprong op andere soorten batterijen vanwege de vele voordelen die deze batterijen je te bieden hebben. Ten eerste ontbreken de nadelen van andere typen batterijen bij Li-Ion batterijen: ze ontladen nooit zelf, wat inhoudt dat de batterijen niet leeg lopen wanneer het betreffende apparaat niet in gebruik is. Ook is het geheugeneffect niet aanwezig, waarbij de capaciteit van een batterij minder wordt wanneer deze vanuit een niet-lege stand wordt opgeladen. Daarnaast is de Li-Ion batterij milieuvriendelijker, heeft de batterij een hoger vermogen en zit de energie dichter op elkaar. Een iPhone 7 Plus batterij vervangen komt hierdoor minder vaak voor in vergelijking met andere smartphones.

De levensduur van deze batterij is een stuk beter in vergelijking met voorgaande modellen. Volgens de statistieken van Apple zelf kan de batterij van een iPhone 7 Plus een continu telefoongesprek van 21 uur aan, 15 uur internetten via een Wi-Fi verbinding en duurt het 16 dagen voordat de telefoon leeg is wanneer deze in stand-by modus is gezet. Hieronder kun je meer lezen over wanner de iPhone 7 Plus batterij vervangen moet worden.

Wanneer moet je de iPhone 7 Plus batterij vervangen?

Over het algemeen wordt altijd aangeraden om de batterij van een smartphone na ongeveer twee jaar te vervangen, dus deze regel geldt tevens voor de batterij van de iPhone 7 Plus. Dit is het moment waarop slijtage een rol gaat spelen en de levensduur van de batterij steeds minder wordt. Een batterij van de iPhone 7 Plus is tevens aan vervanging toe wanneer de levensduur significant minder is dan eerst, de iPhone 7 niet meer oplaadt, de smartphone op onverwachte moment uitvalt ondanks dat deze opgeladen is of wanneer de smartphone niet meer aangaat. Dit zijn de momenten waarop je jouw iPhone 7 Plus batterij kunt laten vervangen en andere Apple reparatie kunt laten uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum.

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 7 Plus batterij vervangen

iPhone 7 Plus batterij vervangen

€ 59,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »