Terug

iPhone 7 batterij vervangen

€ 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen? Voor deze en andere reparaties aan de iPhone 7 kun je bij het GSM Reparatie Centrum terecht.

Lees de volledige productomschrijving

Is de batterij van jouw iPhone 7 beschadigd of defect geraakt en moet deze iPhone 7 batterij vervangen worden? Voor deze en andere problemen met de iPhone 7 kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum. Wanneer het jou het beste uitkomt breng je een bezoekje aan één van onze filialen, waar wij er voor zorgen dat je binnen 20 minuten geholpen wordt met je iPhone 7 reparatie. Binnen deze tijd stellen wij een diagnose van het probleem en wordt de iPhone 7 batterij vervangen. Ook als het gaat om het vervangen van de batterij van jouw iPhone 7, ben je bij ons aan het goede adres. In de tekst hieronder kun je meer achtergrondinformatie lezen over de iPhone 7, wat voor soort batterij in de iPhone 7 te vinden is en wanneer het tijd is om de batterij van je iPhone 7 te vervangen bij het GSM Reparatie Centrum.

De eigenschappen van de iPhone 7

Op het gebied van design zijn de verschillen tussen de iPhone 7 en de voorgaande generatie minimaal. De grootte is hetzelfde gebleven: 120 en 140 millimeter. Qua kleur heb je net iets meer varianten, want je kunt nu ook uit twee varianten zwart kiezen. De iPhone 7 is resistenter tegen water en stof. Het touch screen voelt beter aan wat jij wilt doen. Ook de home button is veranderd, deze hoef je voortaan niet meer in te drukken maar reageert meteen wanneer deze aangeraakt wordt. Tot slot is de 3.5 millimeter ingang voor oortjes niet meer aanwezig, voortaan moet je deze middels een draadloze Lightning connector verbinden met de iPhone 7.

Zoals je gewend bent van Apple, is de iPhone 7 qua hardware een flinke stap vooruit ten opzichte van de vorige iPhone. De system-on-chip is de nieuwe 64-bit Apple A10 Fusion, welke zo geavanceerd is dat deze spellen aankan die je normaal gesproken alleen op de PC of op een console zou kunnen spelen. Gecombineerd met het geheugen van 2 GB RAM kan de iPhone 7 vele apps en intensieve taken aan. Qua opslagruimte heb je de keuze uit 32, 127 of 256 GB. En natuurlijk is ook de batterij verbeterd ten opzichte van de vorige generaties. Hieronder kun je meer lezen over de eigenschappen van de batterij en wanneer de iPhone 7 batterij vervangen moet worden.

De batterij van de iPhone 7

In de iPhone 7 bevindt zich een 3.80 V 7.45 Wh Li-Ion batterij, ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij. Volgens Apple kun je aan de hand van deze batterij 14 uur lang aan één stuk door telefoneren, 14 uur lang via Wi-Fi surfen op het internet en 10 dagen lang de telefoon in stand-by modus houden voordat de batterij geheel leeg is. Je kunt dus lang gebruik maken van de batterij voordat deze opgeladen moet worden. Als de levensduur minder en minder wordt, is het tijd om de batterij van de iPhone 7 te vervangen.

Het is niet voor niets dat alle generaties van de iPhone gebruik maken van Li-Ion batterijen. Het gebruik van deze soort batterijen brengt namelijk flink wat voordelen met zich mee. Ten eerste is de kans op zelfontlading bij de Li-Ion batterij een stuk geringer in vergelijking met andere typen batterijen. Zelfontlading houdt in dat de batterij leeg loopt ondanks het feit dat het apparaat niet gebruikt wordt. Ook heeft een Li-Ion batterij geen last van het geheugeneffect, wat optreedt bij batterijen wanneer deze opgeladen worden als de batterij nog niet leeg is. Hierdoor verliest de batterij een gedeelte van zijn capaciteit. Daarnaast is de Li-Ion batterij milieuvriendelijker, is het vermogen hoger en beschikt het over een hoge energiedichtheid.

Wanneer moet je de iPhone 7 batterij vervangen?

Er zijn meerdere momenten waarop je kunt beslissen om de batterij van je iPhone 7 te laten vervangen. Zo beslissen vele consumenten om na ongeveer twee jaar hun batterij te laten vervangen, want dit is het punt waar frequent mankementen zich beginnen te manifesteren. Maar het kan ook voorkomen dat defecten een negatieve invloed beginnen te hebben op de batterij. Zo kan het gebeuren dat de levensduur van de batterij achteruit gaat. Ook kan de telefoon op uiteenlopende momenten uitvallen of in zijn geheel niet meer aangaan, ondanks dat deze wel opgeladen is. In zulke gevallen is het tijd om de batterij van je iPhone 7 te laten vervangen. En voor jouw iPhone reparatie moet je bij het GSM Reparatie Centrum zijn.

De iPhone 7 batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Voor het vervangen van de iPhone 7 batterij heb je twee opties. Je kunt eventjes langs wippen bij één van onze filialen, waar we binnen 20 minuten een diagnose stellen van het probleem en vervolgens de iPhone 7 batterij vervangen door een nieuwe. Is het niet mogelijk om één van onze filialen te bezoeken voor je Apple reparatie? Dan kun je er voor kiezen om jouw iPhone 7 op te sturen, waarna wij binnen twee werkdagen de iPhone 7 batterij vervangen en deze weer naar je opsturen.

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

€ 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »