Terug

iPhone 6 scherm reparatie

45,- € 37,50

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 6 scherm reparatie

Op het ogenblik dat je geconfronteerd wordt met schade aan het scherm van je iPhone 6 spreekt het voor zich dat je deze graag zo snel mogelijk zal willen laten herstellen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Bij het GSM Reparatie Centrum maken we het voor onze klanten mogelijk om hun defecte beeldscherm te laten vervangen door zowel een refurbished, een origineel (nieuw) als een kopie scherm. Voor welke vorm van iPhone 6 scherm reparatie je uiteindelijk zal kiezen is dus helemaal aan jou! Naar welke optie uiteindelijk je voorkeur ook uit mag gaan, je bent bij ons altijd verzekerd van de meest optimale kwaliteit en service als het gaat om jouw iPhone 6 reparatie!

Waarom het scherm van je iPhone 6 vervangen?

Op het ogenblik dat er sprake is van een defect beeldscherm denken veel mensen nagenoeg meteen aan de aankoop van een compleet nieuwe iPhone 6 of een andere smartphone. Uiteraard is dit een mogelijkheid die je kan overwegen, maar het spreekt voor zich dat hier zeer hoge kosten aan verbonden zijn. Bovendien is het zonde om een verder perfect functionerend toestel op deze manier volledig af te schrijven. Kiezen voor iPhone 6 scherm reparatie is dan ook niet alleen de financieel interessantste, maar bovendien ook de milieuvriendelijkste oplossing. Bovendien is het op deze manier ook mogelijk om in de toekomst bij de overstap naar een eventueel nieuw toestel een perfect werkende iPhone 6 op de tweedehandse markt aan te kunnen bieden.

iPhone 6 scherm reparatie met een refurbished scherm

De eerste mogelijkheid waar klanten bij ons over beschikken met betrekking tot een scherm reparatie is terug te vinden onder de vorm van een refurbished scherm. Het gaat hierbij eigenlijk om een origineel beeldscherm van de iPhone 6 welke is gerecycleerd. Het GSM Reparatie Centrum heeft op Nederlandse bodem een eigen fabriek waar onder meer Apple schermen van een nieuwe glasplaat worden voorzien. De keuze voor een refurbished scherm is voor veel mensen al snel gemaakt. Niet alleen zijn deze beeldschermen namelijk origineel, daarnaast steek je er ook het milieu nog eens een hart mee onder de riem. Er zijn dus zeker en vast enkele interessante redenen aan te halen om reparatie van je iPhone 6 scherm uit te laten voeren met behulp van een refurbished scherm.

iPhone 6 scherm reparatie met een kopie scherm

Een tweede mogelijkheid op vlak van scherm reparatie is terug te vinden in het gebruik van een kopie beeldscherm. Alle kopie beeldschermen waar wij gebruik van maken zijn uitvoerig getest op vlak van kwaliteit. Het spreekt dan ook voor zich dat wij altijd alles in het werk stellen om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te garanderen bij hun keuze voor een kopie scherm. De schermen die door ons worden geleverd beschikken dan ook altijd over een perfect werkende Touch ID. Het belangrijkste verschil is bij een kopie scherm terug te vinden in de kleuren en de helderheid. Deze zijn niet helemaal hetzelfde als bij een origineel scherm, al blijven de verschillen in de praktijk eigenlijk zeer beperkt.

iPhone 6 scherm reparatie met een origineel scherm

Tot slot is het ook mogelijk om de reparatie uit te laten voeren door middel van een volledig nieuw en origineel scherm. In vergelijking met een refurbished scherm krijg je in dit geval dus wel degelijk de beschikking over een compleet nieuw scherm dat nog nooit eerder is gebruikt. Het GSM Reparatie Centrum heeft een overeenkomst met een uiterst betrouwbare leverancier voor deze schermen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag je defecte iPhone 6 scherm op een financieel interessante en bovendien ook efficiënte manier laten vervangen door een nieuw en volledig origineel exemplaar? Ook daarvoor ben je bij ons zonder twijfel aan het juiste adres!

iPhone 6 scherm reparatie met garantie

Bij het GSM Reparatie Centrum kan je er altijd van op aan dat het scherm van je iPhone 6 op de meest kwalitatieve en betrouwbare manier wordt vervangen. Omdat wij zo overtuigd zijn van de kwaliteit die we onze klanten weten te garanderen bieden we ook een uitstekende garantie aan welke tot wel 12 maanden kan bedragen. Op deze manier kan je als klant bij ons altijd honderd procent zeker zijn van een over de hele lijn bevredigend eindresultaat.

Maak snel een afspraak voor jouw iPhone 6 scherm reparatie!

Ben jij er net als zoveel anderen van overtuigd dat wij van het GSM Reparatie Centrum jou het best van dienst kunnen zijn voor jouw scherm reparatie? Waarom dan nog langer wachten? Je kan er meteen voor kiezen om een afspraak met ons te maken door middel van het afspraken formulier welke in onze website is terug te vinden. Een afspraak met ons maken is mogelijk in één van onze verschillende vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Door op voorhand een afspraak met ons te maken voor het uitvoeren van je iPhone 6 scherm reparatie kunnen wij er altijd voor zorgen dat we je op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn. Aarzel dan ook niet langer en maak jouw afspraak voor je iPhone reparatie vandaag nog!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

45,- € 37,50

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »