Terug

iPhone 6 Plus scherm reparatie

55,- € 49,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 6 Plus scherm reparatie

Op het ogenblik dat je geconfronteerd wordt met schade aan het scherm van je iPhone 6 Plus spreekt het voor zich dat je niet meteen een nieuw toestel zal willen kopen. Buiten het beeldscherm functioneert de rest van het toestel immers nog wel gewoon perfect. In dit geval kan kiezen voor iPhone 6 Plus scherm reparatie voor jou een uitstekende oplossing betekenen. Door hier de voorkeur aan te geven dien je namelijk geen nieuwe, grote investering te doen. Bovendien is het ook nog eens zo dat je nooit langdurig je iPhone hoeft te missen, althans niet wanneer je er voor kiest om een beroep te doen op de diensten van het GSM Reparatie Centrum. Ben jij dus met andere woorden ook geïnteresseerd in het laten uitvoeren van iPhone 6 Plus scherm reparatie? Dan ben je voor de iPhone 6 Plus reparatie bij ons beslist aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor iPhone 6 Plus scherm reparatie?

Veel mensen kiezen er bij een beschadigd scherm meteen voor om een volledig nieuw toestel te kopen. Dat is eigenlijk zonde. Een beschadigd scherm is natuurlijk erg vervelend, maar de rest van je iPhone 6 Plus functioneert waarschijnlijk wel nog gewoon prima. Omwille van deze reden kan kiezen voor scherm reparatie van je iPhone 6 Plus bijzonder interessant zijn. Door het maken van deze keuze kom je terug over een uitstekend werkend beeldscherm te beschikken, maar dan wel zonder dat je daarvoor een stevige kostprijs dient te betalen. Heb je één of meerdere vragen met betrekking tot iPhone 6 Plus scherm reparatie? In dat geval spreekt het voor zich dat je daarvoor altijd geheel vrijblijvend contact met ons kan opnemen.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Wat iPhone 6 Plus scherm reparatie betreft maken we het bij het GSM Reparatie Centrum voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende mogelijkheden. Zo is het bij het vervangen van het beschadigde scherm mogelijk om een keuze te maken tussen een nieuw en origineel scherm, een refurbished scherm evenals een kopie scherm. Ongeacht de keuze die je op dit vlak zal maken, wij garanderen onze klanten altijd de meest optimale kwaliteit. Bovendien kan je bij ons ook altijd rekenen op de scherpst mogelijke prijs. iPhone 6 Plus scherm reparatie kan in eerste instantie gebeuren door gebruik te maken van een refurbished scherm. Het betreft hier weliswaar een origineel, maar niet volledig nieuw beeldscherm. Het GSM Reparatie Centrum heeft een eigen fabriek op Nederlands grondgebied waar onder meer Apple beeldschermen worden voorzien van een nieuwe glasplaat. Door te kiezen voor een refurbished scherm voor je iPhone 6 Plus kan je genieten van de originele kleuren en helderheid, maar dan wel tegen een extra interessante prijs. De tweede mogelijkheid waarover je beschikt is een kopie scherm. Het belangrijkste verschil met een origineel beeldscherm is terug te vinden in de minimale verschillen die optreden op vlak van kleuren en helderheid. Echter hebben deze helemaal geen grote invloed op het gebruiksgemak waar je op kan rekenen tijdens het gebruik van het toestel, in tegendeel. Alle kopie schermen worden uitgebreid getest op vlak van kwaliteit waardoor je, je ook op dit vlak werkelijk nergens zorgen over hoeft te maken, in tegendeel. De derde en laatste optie heeft betrekking tot het gebruik van een compleet nieuw en origineel scherm. Het GSM Reparatie Centrum werkt voor deze schermen samen met een uitermate betrouwbare leverancier. Wij kopen bij deze leverancier de origineel gedemonteerde schermen rechtstreeks aan waardoor we onze klanten altijd de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding weten te garanderen. Ook wanneer je er dus met andere woorden op staat om je beschadigde scherm te laten vervangen door een origineel en volledig nieuw exemplaar ben je daarvoor dus absoluut bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres!

iPhone 6 Plus scherm reparatie met garantie

Op het ogenblik dat je jouw iPhone 6 Plus reparatie laat uitvoeren door één van de experts van het GSM Reparatie Centrum kan je ook altijd rekenen op onze uitstekende garantievoorwaarden. Wij bieden onze klanten dan ook een garantie aan tot zomaar even 12 maanden. Het mag dan ook duidelijk zijn, laat je, je scherm reparatie uitvoeren door ons? Dan ben je altijd honderd procent verzekerd van de meest optimale kwaliteit en zekerheid. Je kan dan ook terug ten volle van jouw iPhone 6 Plus genieten.

Maak nu een afspraak voor jouw iPhone 6 Plus scherm reparatie!

Wil jij voor jouw iPhone 6 Plus scherm reparatie ook een beroep doen op de mogelijkheden die wij van het GSM Reparatie Centrum jou te bieden hebben? Dat kan! We verzoeken je wel graag om daarvoor een afspraak te maken door het invullen van ons eenvoudige afspraken formulier. Op deze manier kunnen we er namelijk honderd procent zeker van zijn dat we je als klant de meest optimale service kunnen garanderen. Een afspraak voor je iPhone reparatie maken bij het GSM Reparatie Centrum kan bovendien gebeuren in één van onze vier verschillende vestigingen. Wij beschikken over een vestiging in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. In principe worden alle reparaties altijd uitgevoerd binnen slechts 20 minuten tijd waardoor je jouw favoriete smartphone nooit lang hoeft te missen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 6 Plus scherm reparatie

iPhone 6 Plus scherm reparatie

55,- € 49,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »