Terug

iPhone 6 Plus batterij vervangen

€ 39,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 6 Plus batterij vervangen

iPhone 6 plus batterij vervangen? Voor deze en andere reparaties moet je bij het GSM Reparatie Centrum zijn.

Lees de volledige productomschrijving

Is jouw iPhone 6 plus batterij inmiddels een aantal jaar oud en nodig toe aan vervanging? Laat jouw iPhone 6 plus batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum! Bij ons zit je goed voor alle onderdelen die vervangen moeten worden of een algemenen iPhone 6 Plus reparatie, zo ook de iPhone 6 plus batterij vervangen. Immers is dit onderdeel van groot belang voor de algehele werking van een smartphone. Zonder functionerende batterij is je mobiel eigenlijk geen mobiel meer. Daarom is het aan te raden deze tijdig te vervangen onder de noemer ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Ook als je defecten detecteert is het slim om zo snel mogelijk jouw iPhone 6 plus batterij te laten vervangen. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 6 plus, de inbegrepen batterij, waaraan je een defecte batterij kan herkennen en wat de voordelen zijn een iPhone 6 plus batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum.

Over de iPhone 6 plus

Met meer dan 220 miljoen verkochte exemplaren zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 plus nog altijd de meest verkochte smartphones van Apple. Verwonderlijk is dit niet gezien de vele verbeteringen ten opzichte van de vorige generatie iPhones. Zo is het beeld scherper dan ooit dankzij een combinatie van Retina HD en LED backlight. Ook de hardware is erg indrukwekkend. Zo kan de iPhone 6 plus meer taken dan andere iPhones aan dankzij de Apple A8 chip, is de camera scherper dan ooit en gaat ook de batterij langer mee.

De iPhone 6 plus heeft wat extra’s ten opzichte van het origineel. Zo is het scherm groter (140 tegenover 120 millimeter) en beschikt de iPhone 6 plus over een batterij met een langere levensduur. Hierdoor is de iPhone 6 plus net iets duurder in vergelijking met het origineel, maar je krijgt hier dan ook wel wat voor terug.

De batterij van de iPhone 6 plus

De iPhone 6 plus beschikt over een 3.82 V 11.1 Wh Li-Ion batterij. Tot dan toe had een smartphone van Apple nog nooit een batterij met zoveel vermogen en zo’n lange levensduur gezien. Het was dan ook één van de main selling points van deze smartphone. Het profiteert van de voordelen die van nature verbonden zitten aan het gebruik van een Lithium-Ion batterij. Deze evolutie op het gebied van batterijen zal nooit zelf ontladen en tevens gaat er geen capaciteit verloren wanneer deze in een niet-lege staat wordt opgeladen. Door de algeheel langere levensduur, de hoge energiedichtheid, het verbeterde vermogen en het minder belastende effect op het milieu is de Li-Ion batterij inmiddels de standaard op het gebied van smartphone batterijen.

Wanneer moet ik mijn iPhone 6 batterij vervangen?

In de norm wordt aangeraden om een batterij van een smartphone na twee jaar te vervangen, want dit is het punt waarop slijtage zijn weerslag gaat hebben op de batterij. Maar er zijn tevens waarneembare symptomen die wijzen op een defecte of versleten batterij die vervangen dient te worden. Ten eerste moet je de batterij laten vervangen wanneer de levensduur stukken minder wordt. Ook wanneer de iPhone 6 plus op onverwachte momenten uitvalt terwijl de batterij vol is of überhaupt niet meer opstart ondanks een volle batterij, is het tijd om jouw iPhone reparatie door de professionals van het GSM Reparatie Centrum.

iPhone 6 plus batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Als je op zoek bent naar een betaalbare specialist die snel en vakkundig jouw iPhone 6 plus batterij kan vervangen, moet je bij het GSM Reparatie Centrum zijn. Al voor € 39,- zorgen wij er voor dat je over een uitstekende nieuwe batterij beschikt. Als je één van onze winkels in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout bezoekt, zorgen wij er voor dat je binnen 20 minuten geholpen bent met je Apple reparatie. Tevens is het mogelijk om jouw iPhone 6 plus op te sturen, waarna we er voor zorgen dat je binnen twee werkdagen deze weer in bezit hebt. Een iPhone 6 plus batterij vervangen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 6 Plus batterij vervangen

iPhone 6 Plus batterij vervangen

€ 39,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »