iPhone 6 glas reparatie Utrecht

iPhone 6 glas reparatie Utrecht 2017-12-20T14:57:57+00:00

iPhone 6 glas reparatie Utrecht

Bij GSM Reparatie Centrum kunt u zonder afspraak bij ons terecht voor uw iPhone 6 display reparatie. We zijn een vakkundige bedrijf en zijn gespecialiseerd in het repareren van uw iPhone 6 scherm. Omdat we deze reparatie meerdere malen per dag uitvoeren hoeft u maar 20 minuten op de reparatie van uw iPhone 6 glas te wachten. Om de beste service voor uw kostbare bezit te garanderen bieden wij op alle originele iPhone 6 scherm reparatie in Utrecht maar liefst TWAALF (12) maanden garantie!

Apple IPhone 6 scherm reparatie, een eerlijke prijs voor de beste kwaliteit!!

Laatste tijd zien wij steeds vaker dat diverse bedrijven het glas ook los vervangen dat kan nooit een origineel scherm zijn aangezien Apple alleen hele modules levert.

Bij GSM Reparatie Centrum Utrecht gaat dit heel anders: wij hebben goed opgeleide monteurs, een hagelnieuw winkelpand aan het Smaragdplein 237 te Utrecht. Wij bij GSM Reparatie Centrum Utrecht kunnen u garanderen dat uw iPhone reparatie met uiterste zorg en behoud van uw data word hersteld!

Voor de Apple iPhone 6 scherm reparatie hebben wij 2 oplossingen:

  • Apple iPhone 6 glas / scherm module vervangen origineel
  • Apple iPhone 6 glas / scherm module vervangen OEM

Het verschil tussen deze 2 is kort en te omschrijven als volgt:

Het originele scherm is origineel, het OEM scherm is origineel maar door een 3e partij in elkaar gelijmd. Dit resulteert in wat minder helderheid en soms wat kleur afwijkingen. bijvoorbeeld: licht groen word iets lichter groen.
Uiteraard doen wij als organisatie ons best om de beste schermen voor u er tussenuit te zoeken, en geven wij gewoon garantie op functionaliteit.

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en krijg €10 kassakorting bij een afspraak!

De gratis koffie staat voor u klaar!!

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?