Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

iPhone 6 batterij

€ 39,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • Tot 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 6 batterij

iPhone 6 batterij vervangen? Deze en andere reparaties laat je uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum.

Lees de volledige productomschrijving

Is het hoog tijd dat de batterij van jouw iPhone 6 vervangen wordt? Een slecht functionerende batterij zal voor een hoop problemen zorgen. Zo moet je na steeds kortere periodes de telefoon weer opladen of valt deze te pas en te onpas uit, ondanks dat deze nog vol is dan wel recent opgeladen is. Wanneer je dit of iets vergelijkbaars ervaart, is het tijd om jouw iPhone 6 batterij te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum. Wanneer je een bezoek brengt aan één van onze filialen, zorgen wij er voor dat je binnen 20 minuten beschikt over een nieuwe batterij voor de iPhone 6. Lees snel verder voor meer informatie over de iPhone 6 reparatie, welke batterij de iPhone 6 gebruikt, welke indicaties weergeven dat de batterij aan het verslijten is en waarom je deze het best bij het GSM Reparatie Centrum kunt laten vervangen.

Over de iPhone 6

Het komt nog geregeld voor dat wij een reparatie voor de iPhone 6 moeten uitvoeren, dus ook een iPhone 6 batterij vervangen doen wij nog geregeld. Verwonderlijk is dit niet, want de iPhone 6 was één van de populairste modellen van de iPhone. Tot op de dag van vandaag is de iPhone 6 de meest verkochte smartphone van Apple met zo’n 220 miljoen exemplaren, wat het één van de meest verkochte smartphones aller tijden maakt. De iPhone 6 was dan ook een flinke stap voorwaarts in vergelijking met de voorgaande generatie.

Ten eerste was de iPhone 6 een stap voorwaarts op het gebied van design. Zo was deze smartphone dunner en lichter dan zijn voorganger. Hierbij werd niet ingeboet op het gebied van het scherm, welke groter was dan ooit tevoren met afmetingen van 120 en 140 millimeter. Dankzij het gebruik van Retina HD en LED backlight kwam het beeld beter dan ooit tot zijn recht, nog nooit was het display van een smartphone van Apple zo scherp. Ook qua afwerking had je meer keus: goud, zilver en space gray.

Alhoewel meer keuze qua design natuurlijk fijn is voor de consument, blijft het hardware van een smartphone het belangrijkste onderdeel. Wanneer dit tegenvalt, zal dit terug te zien zijn in de verkoopcijfers van een smartphone. Het is dan ook niet voor niets dat de iPhone 6 recordverkoopcijfers behaalde, want qua hardware is deze smartphone van Apple een flinke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Meer geheugen, meer rekenkracht, een krachtigere processor, een scherper beeld en een batterij met een langere levensduur zorgden er voor dat de iPhone 6 zo’n succes kon worden. Tot op de dag van vandaag maken nog velen gebruik van de iPhone 6, waardoor de behoefte aan reparaties nog steeds groot is. Voor al jouw iPhone 6 reparaties kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum, ook wanneer een iPhone 6 batterij vervangen moet worden. Over een iPhone 6 batterij vervangen lees je meer hieronder.

De batterij van de iPhone 6

Eén van de pluspunten van de iPhone 6 ten opzichte van voorgangers is de langere levensduur van de batterij. De iPhone 6 maakt gebruik van een 3.82 V 6.91 Wh Li-Ion batterij (Lithium-Ion). Deze soort batterij is de nieuwe standaard geworden op het gebied van batterijen voor de smartphone vanwege de voordelen die hieraan verbonden zijn. Waar voorheen batterijen leeg liepen wanneer deze niet gebruikt werden of de batterijen capaciteit verloren als ze werden opgeladen wanneer ze nog niet geheel leeg waren, komt dit bij Li-Ion batterijen nauwelijks meer voor. Daarnaast is het vermogen van Li-Ion batterijen hoog, beschikken ze over een hoge mate van energiedichtheid, gaan ze langer mee dan andere batterijen en ze zijn tevens beter voor het milieu in vergelijking met andere soorten batterijen. iPhone 6 batterij vervangen? Lees hieronder meer.

Wanneer moet je jouw iPhone 6 batterij vervangen?

Na een jaar of twee zul je beginnen te merken dat de iPhone 6 batterij last gaat krijgen van slijtage. Daarom wordt altijd aangeraden om de batterij om de twee jaar te laten vervangen. Vanaf twee jaar kan het zijn dat je last gaat ondervinden van de defecten die een versleten batterij kan gaan vertonen. Hierbij kan gedacht worden aan een significant kortere levensduur. Hierdoor komt het vaker voor dat je onderweg te maken krijgt met een lege telefoon. Ook zul je vaker moeten opladen. Daarnaast komt het vaak voor dat de telefoon op willekeurige momenten uitvalt, ook al geeft de accu aan dat deze nog vol is. In het slechtste geval gaat de telefoon helemaal niet meer aan, zelfs wanneer deze gewoon opgeladen is. Wanneer je met één van deze defecten te maken krijgt, is het de tijd om de batterij van de iPhone 6 te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum.

Laat jouw iPhone 6 batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Als jouw iPhone 6 batterij vervangen moet worden, ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Onze filialen zijn te vinden in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Wanneer het jou het beste uitkomt, kun je bij ons terecht. Wij streven er naar om binnen 20 minuten jouw probleem op te lossen, in dit geval zul je dus binnen 20 minuten beschikken over een vervanger voor jouw oude iPhone 6 batterij. Het is tevens mogelijk om jouw iPhone 6 naar ons te sturen. Wij zorgen er voor dat je binnen twee werkdagen jouw iPhone 6, inclusief nieuwe batterij, weer terug hebt. Bovendien krijg je hier 12 maanden garantie op. Mocht je dus binnen deze tijdsperiode weer last krijgen van problemen, kun je gewoon jouw iPhone 6 batterij weer door ons laten vervangen. En dat alles voor de uitstekende prijs van € 29,-.

iPhone 6 batterij vervangen van één van de andere varianten

Naast een iPhone 6 batterij vervangen, kun je tevens bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor het laten vervangen van de batterij van de andere varianten van de iPhone 6. Hierbij gaat het om de iPhone 6 plus, de iPhone 6S, de iPhone 6S plus en de iPhone SE. Naast het vervangen van de batterij kun je bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor reparaties en vervanging van vele onderdelen van alle iPhones die na 2009 uitgebracht zijn. Voor een iPhone 6 batterij vervangen en menig andere Apple reparatie zit je bij ons goed.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 6 batterij

iPhone 6 batterij

€ 39,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »