Terug

iPhone 5S scherm vervangen

35,- € 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 5S scherm vervangen

Net zoals de iPhone 5 beschikt ook diens opvolger, de iPhone 5S over een 4 inch Retinascherm. Op het ogenblik dat je te maken krijgt met bepaalde schade aan het beeldscherm kan je twee dingen doen. Je zou er voor kunnen kiezen om meteen een nieuw toestel te kopen, maar c dat is eigenlijk zonde. Het is namelijk niet omdat het beeldscherm defect is van je smartphone dat dit ook meteen geldt voor alle andere onderdelen, in tegendeel. Omwille van deze reden kan je iPhone 5S scherm vervangen de moeite waard zijn om te overwegen. Dan ben je voor een iPhone 5S reparatie aan het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat het beeldscherm van jouw iPhone 5S niet alleen efficiënt, maar ook met oog voor de beste kwaliteit wordt vervangen.

Voordelen van een iPhone 5S scherm vervangen

Een ongelukje is snel gebeurd! Schade aan het beeldscherm is één van de vaakst voorkomende vormen van beschadigingen aan een smartphone. Dit heeft uiteraard voor een groot deel te maken met het feit dat het beeldscherm een aanzienlijk deel van het toestel in beslag neemt. Bovendien zijn er ook nog altijd veel mensen die er voor kiezen om geen gebruik te maken van een cover of een andere vorm van bescherming. Dat is natuurlijk erg gevaarlijk. Wanneer je iPhone 5S dan verkeerd valt is de kans op schade zeer aanzienlijk. Op het ogenblik dat er een barst in je scherm is verschenen hoeft dat echter nog niet meteen te betekenen dat je verplicht bent om meteen over te gaan tot het kopen van een ander toestel. Gewoon je scherm vervangen kan reeds meer dan voldoende zijn. Je iPhone 5S scherm vervangen brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie spreekt het natuurlijk voor zich dat dit veel voordeliger is dan wanneer je er voor zou kiezen om een compleet nieuw toestel aan te schaffen. Veel mensen vrezen echter dat een iPhone 5S scherm vervangen altijd de nodige hoeveelheid aan tijd in beslag neemt waardoor ze hun favoriete smartphone lang moeten missen. Deze vrees is echter nergens voor nodig. Bij het GSM Reparatie Centrum stellen we immers altijd alles in het werk om jouw iPhone 5S beeldscherm meteen te vervangen in één van onze vier vestigingen. In principe kan je dan ook gewoon wachten tot het beeldscherm is vervangen. Gemiddeld gebeurt dit altijd binnen ongeveer 20 minuten. Zo kan je blijvend gebruikmaken van je iPhone 5S.

iPhone 5S scherm vervangen door een refurbished scherm

Het is bij het GSM Reparatie Centrum mogelijk om jouw defecte iPhone 5S scherm op verschillende manieren te laten vervangen. Je kan er wat dit betreft bijvoorbeeld in eerste instantie voor kiezen om je scherm te laten vervangen door een refurbished exemplaar. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel beeldscherm welke echter niet helemaal nieuw is. Bovendien is ook de montage niet door Apple gebeurd. Het GSM Reparatie Centrum beschikt over diens eigen fabriek op Nederlandse bodem waar zowel Apple als Samsung schermen worden voorzien van een nieuwe glasplaat. Op deze manier kan je als klant bij jouw iPhone 5S genieten van alle voordelen die een origineel beeldscherm met zich meebrengt, maar dan wel tegen een aanzienlijk voordeliger prijskaartje.

iPhone 5S scherm vervangen door een kopie scherm

Een tweede mogelijkheid waar je als klant van het GSM Reparatie Centrum gebruik van kan maken is terug te vinden onder de vorm van een kopie scherm. Ook in dit geval ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De kopie schermen die door ons worden geleverd beschikken altijd over een werkende Touch ID. Het belangrijkste verschil waar rekening mee dient te worden gehouden is dan ook terug te vinden in de verschillen op vlak van kleuren en helderheid. Deze zijn immers niet gelijk aan originele iPhone 5S beeldschermen. Echter zijn de verschillen wel minimaal te noemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook een iPhone 5S scherm vervangen door een kopie scherm kan in de praktijk het overwegen waard zijn.

Maak nu een afspraak bij het GSM Reparatie Centrum!

Wil jij je iPhone 5S scherm vervangen ook graag uitbesteden aan een professionele partij welke reeds over een zeer aanzienlijke ervaring beschikt? In dat geval ben je daarvoor hier bij het GSM Reparatie Centrum beslist aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat het defecte beeldscherm van jouw iPhone 5S altijd op de meest optimale wijze kan worden vervangen. Dit gebeurt bovendien ook doorgaans altijd binnen een tijdspanne van slechts 20 minuten. Op deze manier kunnen onze klanten veelal gewoon wachten tot de herstelling is uitgevoerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben jij ook op zoek naar een efficiënte en bovendien ook financieel interessante mogelijkheid om het defecte scherm van je iPhone 5S te laten vervangen? Aarzel dan niet langer en maak nu een afspraak voor je iPhone reparatie bij het GSM Reparatie Centrum door gebruik te maken van ons handige afspraken formulier!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 5S scherm vervangen

iPhone 5S scherm vervangen

35,- € 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »