Terug

iPhone 5S batterij vervangen

€ 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 5S batterij vervangen

iPhone 5S batterij vervangen? Het vervangen van de iPhone 5S batterij en andere reparaties laat je uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum.

Lees de volledige productomschrijving

Wil je al een tijdje de batterij van jouw iPhone 5S vervangen? Loop dan eens bij een GSM Reparatie Centrum bij jou in de buurt naar binnen, want wij zorgen er voor dat je binnen no time weer over een uitstekende nieuwe batterij beschikt. Immers kun je niet zonder een goed functionerende batterij. Deze zorgt er niet alleen voor dat je minder vaak hoeft op te laden en nooit zonder een lege telefoon komt te zitten, maar deze is essentieel voor de algehele werking van jouw iPhone 5S. Een slechte batterij kan er voor zorgen dat de smartphone helemaal niet meer werkt of te pas en te onpas plotseling uitvalt. Laat daarom de iPhone 5S batterij vervangen.

Als jouw iPhone 5 veel last heeft van dergelijke problemen, is het een aanrader om eens bij het GSM Reparatie Centrum langs te gaan. Wij stellen een correcte diagnose en zullen vervolgens de iPhone 5S batterij vervangen. Lees hieronder meer over de iPhone 5S, de batterij, de symptomen van een slecht functionerende accu en waarom je voor het GSM Reparatie Centrum kunt kiezen voor je een iPhone 5S reparatie. Wij zullen de iPhone 5S batterij vervangen.

Meer informatie over de iPhone 5S

Elke keer wanneer Apple een nieuwe smartphone op de markt brengt, is deze een flinke verbetering ten opzichte van het vorige model. De iPhone 5 is niet anders. Ten eerste komt dit door het nieuwe design, welke gebruik maakt van aluminium in plaats van roestvrij staal. Hierdoor is de smartphone dunner en licht zonder in te boeten op de grootte van de display, die groter en scherper is dan ooit. Ook de hardware van de iPhone 5 is significant verbeterd ten opzichte van de iPhone 4. Je hebt meer geheugen, een snellere processor, een scherper beeld van hogere kwaliteit en een verbeterde camera. Kortom, het is niet verwonderlijk dat velen nog steeds gebruik maken van een iPhone 5.

De iPhone 5S is nog een stukje beter. Deze speciale uitgave van de iPhone 5 werd tegelijkertijd uitgebracht met de budgetvariant van de iPhone 5, de iPhone 5C. Qua design lijkt de iPhone 5S op zijn voorganger. Het enige verschil zit hem in de keuze die je hebt qua kleuren: je kunt nu ook kiezen voor wit en goud. Waardoor de iPhone 5S vooral opvalt is zijn superieure hardware. In plaats van de Apple A6 maakt deze iPhone gebruik van de Apple A7 64-bit chip, waardoor de nieuwste apps en spellen met gemak gebruikt kunnen worden op deze smartphone. Ook maakt deze smartphone gebruik van Touch ID, waardoor je de telefoon kunt openen middels je vingerafdruk. Op het hardware front is de iPhone 5S in alle opzichten een verbetering ten opzichte van zijn voorganger.

De batterij van de iPhone 5S

De iPhone 5S maakt gebruik van een 1560 mAh Li-Ion batterij, welke 250 uur meegaat in stand-by modus en 10 uur wanneer je continu zou telefoneren. Qua grootte en capaciteit is de batterij van deze smartphone de grootste binnen de iPhone 5 lijn. Daarnaast geniet de accu van de voordelen die verbonden zijn aan een Li-Ion batterij. Een Li-Ion batterij, ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij, is namelijk de nieuwe standaard op het gebied van accu’s. Dit type batterij gaat lang mee, heeft een hoog vermogen, heeft een hoge energiedichtheid, er is geen geheugeneffect en tevens is een Li-Ion batterij het milieuvriendelijkste alternatief op de markt. Als de iPhone 5S één van de volgende defecten vertoont, laat je bij ons de iPhone 5S batterij vervangen.

Welke symptomen vertoont een defecte iPhone 5S batterij?

Er zijn meerdere symptomen te bespeuren die wijzen op een defecte dan wel slijtende iPhone 5S batterij. In dat geval moet de iPhone 5S batterij vervangen worden. Sommige symptomen zijn iets subtieler dan anderen, bijvoorbeeld wanneer de levensduur van de batterij langzaam minder wordt. Echter kunnen de symptomen ook opvallender zijn, bijvoorbeeld wanneer de iPhone 5S te pas en te onpas uitvalt (zelfs in het geval wanneer de batterij nog voor een groot gedeelte gevuld is) of wanneer deze niet meer aan gaat en aangeeft dat de batterij geheel leeg is, ondanks dat je deze recent nog hebt opgeladen. Laat in zulke gevallen de iPhone 5S batterij vervangen door het GSM Reparatie Centrum.

Tot slot wordt het aangeraden om een iPhone 5S batterij na 2 jaar te laten vervangen. Op een gegeven moment is een batterij onderhevig aan slijtage, waarna de mankementen alleen maar toenemen. Voorkomen is beter dan genezen in een dergelijk geval, want je wilt voorkomen dat jouw iPhone op een slecht moment ineens niet meer werkt. Wees daarom het probleem voor: breng voor je iPhone reparatie eens een bezoekje aan het GSM Reparatie Centrum en laat de iPhone 5S batterij vervangen door ons.

Laat jouw iPhone 5S batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Begint jouw iPhone 5S batterij mankementen te vertonen of doet deze het in zijn geheel niet meer? Het GSM Reparatie Centrum staat je met raad en daad bij, zodat je binnen no time weer kunt genieten van een uitstekend functionerende iPhone 5S. Eerst stellen we een diagnose van het probleem. Dit doen wij middels een test programma dat we laten runnen, zodat we allerlei informatie over de batterij van jouw iPhone 5S kunnen vergaren. Zo kunnen we onder andere verkrijgen wat de capaciteit van de Li-Ion batterij is en hoe vaak deze tijdens zijn levensduur is opgeladen. Zo komen we er snel achter wat het probleem is en hoe we deze het beste kunnen oplossen. Een iPhone 5S batterij vervangen laat je doen door ons.

Voor een iPhone 5S batterij vervangen betaal je bij ons maar € 29,-. Nergens anders vind je een betere prijs. Alhoewel de verleiding om een nieuwe telefoon groot zal zijn, is dit meteen een flink kostenpostje. Voor een lage prijs beschik je over een uitstekende nieuwe batterij die er weer eventjes tegen kan. Daarnaast kun je profiteren van de andere excellente voordelen die verbonden zijn aan het GSM Reparatie Centrum. Zo kun je binnenlopen in één van onze filialen (Utrecht, Nijmegen en Oosterhout) wanneer jou dat uitkomt, en wij zorgen er voor dat de batterij van jouw iPhone 5S binnen 20 minuten vervangen is. Kun je niet naar de winkel komen? Geen probleem, het is simpel om jouw iPhone 5S naar ons op te sturen. Wij zorgen er voor dat je binnen 2 werkdagen weer kunt beschikken over jouw iPhone 5S. En dat voor de beste prijs, nergens anders online zul je een betere prijs vinden voor je Apple reparatie.

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 5S batterij vervangen

iPhone 5S batterij vervangen

€ 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »