Terug

iPhone 5C scherm vervangen

€ 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 5C scherm vervangen

De iPhone 5C werd op 10 september 2013 door Apple voorgesteld om vervolgens op 20 september 2013 in de eerste landen daadwerkelijk verkocht te worden. Het toestel heeft net als haar voorganger een 4 inch beeldscherm welke goed is voor een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Het 4 inch formaat viel bij de gebruikers van een Apple iPhone duidelijk in de smaak. Het scherm is niet te groot, maar toch groot genoeg om alle gewenste taken in de meest optimale omstandigheden uit te kunnen voeren. Ben jij ook de trotse eigenaar van een iPhone 5C, maar heeft je scherm beschadigingen opgelopen? Ben je omwille van die reden op zoek naar mogelijkheden met betrekking tot je iPhone 5C scherm vervangen? In dat geval kunnen wij van het GSM Reparatie Centrum je absoluut van dienst zijn voor jouw iPhone 5C reparatie!

Waarom je iPhone 5C scherm vervangen?

Je iPhone 5C scherm vervangen kan nodig zijn in verschillende situaties. In het merendeel van de gevallen ontstaat de schade aan het scherm echter door vallen of stoten. Het gevolg hiervan is vaak dat er één of meerdere barsten in het scherm ontstaan waardoor deze niet meer goed leesbaar is. Het spreekt voor zich dat werken met een gebarsten scherm alles behalve prettig is. Bovendien is het ook mogelijk dat er zelfs bepaalde taken helemaal niet meer uitgevoerd kunnen worden. Toch is het zo dat veel mensen vaak gedurende lange tijd met een gedeeltelijk kapot scherm blijven werken. Waarom? Vooral omdat ze vrezen dat het laten herstellen van hun smartphone een grote kost met zich mee zal brengen. Wij van het GSM Reparatie Centrum bewijzen je echter graag het tegendeel.

iPhone 5C scherm vervangen door een refurbished scherm

Op het ogenblik dat je er voor kiest om je iPhone 5C scherm te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum beschik je over de mogelijkheid om een keuze te maken uit twee verschillende opties. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het beeldscherm te laten vervangen door een refurbished exemplaar. In dit geval geniet je van een origineel beeldscherm met de originele kleuren en helderheid. Het GSM Reparatie Centrum beschikt over diens eigen fabriek in Nederland waar onder meer Apple schermen van een nieuwe glasplaat worden voorzien. Een refurbished scherm is eigenlijk een 'recycled scherm' waardoor we ook aandacht besteden aan het milieu!

iPhone 5C scherm vervangen door een kopie scherm

Een tweede optie die wordt aangeboden aan mensen die graag hun kapotte iPhone 5C scherm willen laten herstellen is kiezen voor een kopie scherm. Ook de kopie schermen die door het GSM Reparatie Centrum worden aangeboden staan erom bekend over een uitstekende kwaliteit te beschikken. Het spreekt voor zich dat de schermen die door ons worden geleverd voor de iPhone 5C ook altijd over een perfect werkende Touch ID beschikken. Het belangrijkste verschil tussen een kopie scherm en een origineel scherm is terug te vinden in het verschil in kleuren en helderheid. Deze kunnen ten opzichte van het origineel namelijk iets afwijken. Het verschil is echter minimaal waardoor ze tijdens het gebruik van de iPhone 5C absoluut geen probleem zullen vormen. Laat jij jouw iPhone 5C scherm vervangen door een kopie scherm? Ook dan geniet je met andere woorden ten volle van je iPhone 5C en dat tegen een zeer scherpe prijs!

iPhone 5C scherm vervangen met garantie

Je kapotte iPhone 5C scherm vervangen door een nieuw exemplaar is natuurlijk altijd een beetje spannend. Veel mensen vrezen dan ook dat een ander beeldscherm nooit zo goed zal werken als het origineel. Deze vrees is echter nergens voor nodig! Wij van het GSM Reparatie Centrum zijn uitstekend geplaatst om jouw kapotte iPhone 5C scherm te vervangen door een nieuw exemplaar die alle verwachtingen zal weten in te lossen. Bovendien zijn wij zo overtuigd van de kwaliteit die we onze klanten kunnen aanbieden dat we zomaar een garantie op de herstelling van je iPhone 5C aanbieden tot wel 12 maanden! Dit betekent dat je echt op beide oren kan slapen, je zal terug ten volle kunnen genieten van al het moois dat jouw iPhone 5C voor jou in petto heeft!

Een snelle en kwalitatieve oplossing voor jouw kapotte iPhone 5C scherm!

Veel mensen die geconfronteerd worden met een barst in het scherm van hun iPhone 5C kiezen er nagenoeg meteen voor om een nieuwe smartphone te kopen. Dit is inderdaad een keuze die je kan overwegen, maar daar staat wel tegenover dat het aanschaffen van een nieuwe iPhone altijd gepaard gaat met een stevig investeringsbedrag. Hier zit lang niet iedereen op te wachten. Het kan gelukkig ook anders. Je iPhone 5C scherm vervangen is zoals je reeds hebt kunnen lezen op verschillende manieren mogelijk. Dit is bovendien een financieel zeer interessante oplossing die je toch terug optimaal laat genieten van je favoriete smartphone. Op deze manier kan je die nieuwe, grote investering perfect even uitstellen.

Maak nu een afspraak bij het GSM Reparatie Centrum!

Wil je ook graag jouw iPhone 5C scherm laten vervangen? Dan ben je duidelijk bij ons aan het juiste adres! Door middel van het handige afspraken formulier op onze website is het mogelijk om meteen een afspraak te maken in één van onze verschillende vestigingen. Je vindt ons terug in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Een afspraak maken voor het laten vervangen van jouw iPhone 5C scherm zorgt er voor dat we je altijd op de meest efficiënte manier kunnen verder helpen. In het merendeel van de gevallen kan de herstelling binnen de 20 minuten worden uitgevoerd waardoor je na afloop met je herstelde iPhone 5C terug naar huis kan. Twijfel dus niet langer en maak nu jouw afspraak voor je iPhone reparatie bij het GSM Reparatie Centrum!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 5C scherm vervangen

iPhone 5C scherm vervangen

€ 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »