Terug

iPhone 5C batterij vervangen

€ 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 5C batterij vervangen

iPhone 5C batterij vervangen? Tijd om deze te laten vervangen door een uitstekende nieuwe batterij van het GSM Reparatie Centrum.

Lees de volledige productomschrijving

Is het tijd om de batterij van jouw iPhone 5C te laten vervangen? Een goede batterij is van essentieel belang voor het functioneren van jouw smartphone. Immers bepaalt dit onderdeel hoe lang je daadwerkelijk mobiel kunt zijn, en een lege batterij houdt in dat je jouw iPhone 5C niet meer kunt gebruiken. Daarom is het een goed idee om deze onderdelen in een goede staat te houden, en in te grijpen wanneer er defecten optreden of er sprake is van slijtage. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone reparatie en de iPhone 5C met inbegrepen batterijen. Laat jouw iPhone 5C batterij vervangen door het GSM Reparatie Centrum

Over de iPhone 5C

De iPhone 5C is een budgetvariant van de iPhone 5. Zoals je van elke nieuwe generatie van de iPhone kunt verwachten, is deze een verbetering ten opzichte van de voorgaande generatie. Qua design valt het meteen op dat de iPhone 5, ondanks het grotere scherm, dunner en lichter is in vergelijking met het vorige model. Ook de hardware van deze smartphone van Apple is drastisch verbeterd, waardoor zelfs de meest intensieve apps aan de hand van deze smartphone gebruikt kunnen worden.

Elke generatie van de iPhone heeft zijn speciale uitgaven. Zo zijn er de S-modellen, welke vaak over net iets meer functies en betere hardware beschikken in vergelijking met de reguliere modellen. De iPhone 5C is juist een compactere variant van het origineel. Qua hardware zijn de 5 en de 5C uiterst vergelijkbaar, alleen de buitenkant verschilt: waar de 5 van aluminium is gemaakt, is de 5C van gehard polycarbonaat gemaakt. Hierdoor is de 5C net iets zwaarder. Omdat de 5C een jaar na de iPhone 5 werd uitgebracht, is deze een stuk goedkoper aan te schaffen. iPhone 5C batterij vervangen? Lees hieronder meer over de batterij.

De batterij van de iPhone 5C

Voorheen waren NiMH batterijen de standaard op het gebied van accu’s voor mobieltjes. Echter zaten er een flink aantal nadelen verbonden aan deze soort batterijen: de levensduur was relatief kort, ze liepen leeg wanneer ze voor langere tijd niet gebruikt werden (zelfontlading), ze zijn slecht voor het milieu, ze hebben last van het geheugeneffect (capaciteit wordt minder wanneer een niet lege batterij wordt opgeladen en ze zijn slecht bestand tegen extreme weersomstandigheden. Om deze redenen werd er gezocht naar een alternatief, en deze is inmiddels gevonden: de Li-Ion batterij.

De Lithium-Ion batterij is een enorme stap vooruit in vergelijking met zijn voorgangers, en het is dan ook niet verwonderlijk dat dit de nieuwe standaard op het gebied van batterijen en accu’s is geworden. Dit type batterij is dan ook terug te vinden in de iPhone 5C. Li-Ion batterijen hebben een langere levensduur, er is geen sprake van het geheugeneffect, er is een geringe kans op zelfontlading, de energiedichtheid en het vermogen zijn hoog, ze zijn beter bestand tegen weersomstandigheden en tot slot zijn ze ook beter voor het milieu. Het is dus niet verwonderlijk dat Apple voor deze soort batterijen heeft gekozen voor de iPhone 5C. iPhone 5C vervangen? Lees hieronder meer.

Indicatoren dat de iPhone 5C batterij vervangen moet worden

Wanneer een iPhone 5C batterij vervangen moet worden, vanwege een defect of omdat deze aan slijtage onderhevig is, zijn er meestal een aantal indicaties te bespeuren. Ten eerste zal de levensduur van de batterij lager worden, je zult vaker de batterij moeten opladen. Ook kan de iPhone 5C uitvallen terwijl de batterij nog helemaal niet leeg is. Daarnaast kan het voorkomen dat de iPhone 5C helemaal niet meer aangaat, terwijl de batterij wel is opgeladen. In zulke situaties is het slim om de batterij van de iPhone 5C te laten vervangen. Wil je jouw iPhone 5C batterij vervangen? Wij regelen het voor je.

Laat jouw iPhone 5C batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Als je de batterij van jouw iPhone 5C wilt laten vervangen, kun je twee dingen doen: je bezoekt het dichtstbijzijnde filiaal van het GSM Reparatie Centrum (Utrecht, Nijmegen of Oosterhout) of je stuurt jouw iPhone 5C naar ons, waarna we binnen twee werkdagen jouw batterij vervangen. Aan de hand van een test programma stellen we een diagnose van het probleem, waarna we deze voor je oplossen. Binnen no time beschik je weer over een uitstekend functionerende batterij voor de iPhone 5C. Een iPhone 5C batterij vervangen en andere Apple reparatie laat je doen bij het GSM Reparatie Centrum.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 5C batterij vervangen

iPhone 5C batterij vervangen

€ 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »