Terug

iPhone 5 scherm vervangen

35,- € 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 5 scherm vervangen

De Apple iPhone 5 beschikt over een 4 inch Retinascherm. Dit grotere beeldscherm maakt het mogelijk om alle content gedetailleerder weer te geven. Mede hierdoor was ze al snel bijzonder populair onder zowel bestaande als nieuwe Apple gebruikers. Het grotere beeldscherm van de iPhone 5 zorgt er echter ook voor dat ze vatbaarder is geworden voor mogelijke schade. Wanneer je, je iPhone 5 op een zeker ogenblik onverhoopt laat vallen loop je dan ook altijd het risico dat deze zal barsten. Dat is vervelend, want op deze manier wordt het gebruikscomfort van het toestel uiteraard aanzienlijk beïnvloed. Gelukkig is een iPhone 5 scherm vervangen perfect mogelijk bij het GSM Reparatie Centrum!

Waarom jouw scherm vervangen?

Veel mensen schrikken op het ogenblik dat het scherm van hun iPhone 5 barsten vertoont. Het spreekt immers voor zich dat dit niet alleen de uitstraling van hun toestel aanzienlijk beïnvloedt, maar ook het gebruiksgemak. De kans is groot dat ook jij in dit geval er vooral meteen aan denkt om een compleet nieuw toestel te kopen. Je iPhone 5 is namelijk helemaal stuk... toch? Dat is niet correct! Slechts één van de verschillende onderdelen waar je iPhone 5 uit bestaat is kapot. Je iPhone 5 scherm vervangen zou er dus met andere woorden voor zorgen dat je terug over een perfect werkende smartphone komt te beschikken. Dit bovendien uiteraard ook tegen veel lagere kosten dan wanneer je een compleet nieuw toestel zou moeten in huis halen. Ben je dus met andere woorden geconfronteerd door een kapot beeldscherm in je iPhone 5 en wil je dit probleem graag laten verhelpen? Dan ben je voor iPhone 5 reparatie bij ons van het GSM Reparatie Centrum beslist aan het juiste adres!

Keuze uit verschillende beeldschermen voor jouw iPhone 5

Een scherm vervangen van je iPhone 5 is bij het GSM Reparatie Centrum mogelijk op verschillende manieren. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid aan om te kiezen voor een refurbished scherm of een kopie. Beide beeldschermen zijn het overwegen waard. Het is vooral de voorkeur van de klant die op dit vlak de uiteindelijke doorslag zal geven. Jouw iPhone 5 scherm vervangen door een refurbished beeldscherm zorgt er voor dat je de beschikking krijgt over een origineel scherm welke afkomstig is van een ander toestel. Refurbished betekent dan ook eigenlijk zoveel als 'gerecycled'. Displays die perfect werken en dus zonder probleem bruikbaar zijn worden losgemaakt van de gebroken glasplaat. Vervolgens worden ze getest en gereinigd en terug op de glasplaat gelijmd. Alle functionele onderdelen van een origineel refurbished iPhone 5 scherm zijn dan ook volledig origineel. Dit betekent dat je altijd bent verzekerd van een hoge kwaliteit glas en lijmlaag. Ondanks het feit dat je de bij een iPhone 5 scherm vervangen door een refurbished exemplaar dus de beschikking krijgt over een volledig origineel beeldscherm is ze niet helemaal nieuw te noemen. Je kan bij scherm vervanging ook voor kiezen om gebruik te maken van een kopie beeldscherm. Ook deze beeldschermen zijn altijd uitgebreid getest op vlak van kwaliteit. Wij van het GSM Reparatie Centrum stellen dan ook altijd alles in het werk om onze klanten te voorzien van de meest optimale kwaliteit, ongeacht het type beeldscherm waar ze voor hun iPhone 5 voor hebben gekozen. De kopie schermen die worden geleverd voor een iPhone 5 beschikken dan ook altijd over een perfect werkende Touch ID. Het belangrijkste verschil tussen een kopie beeldscherm en een origineel exemplaar is dan ook terug te vinden in de kleuren en de helderheid. Deze zijn immers niet gelijk aan de originele beeldschermen. Het verschil is echter altijd minimaal te noemen. Dit zorgt ervoor dat je vervangen door een kopie beeldscherm eveneens altijd kan worden overwogen.

iPhone 5 scherm vervangen met garantie

Laat jouw iPhone 5 scherm vervangen door het GSM Reparatie Centrum en je bent altijd verzekerd van de meest optimale kwaliteit! Deze stelling wordt door ons kracht bijgezet door het aanbieden van een garantie die zomaar kan oplopen tot wel 12 maanden. Het mag dan ook duidelijk zijn, het laten vervangen van een iPhone 5 scherm bij het GSM Reparatie Centrum is altijd een goed idee. Zo kan je terug ten volle genieten van de mogelijkheden van je iPhone 5 zonder dat je daarvoor een nieuwe, grote investering hoeft te doen.

Een iPhone 5 scherm vervangen op afspraak

Jouw kapotte iPhone 5 scherm vervangen gebeurt bij het GSM Reparatie Centrum altijd op afspraak. Het maken van een afspraak voor je iPhone reparatie met ons is zeer eenvoudig mogelijk door middel van het speciaal daarvoor voorziene afspraken formulier. Het herstellen van je iPhone 5 beeldscherm kan altijd gebeuren in één van onze drie verschillende winkels. Deze zijn terug te vinden in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Wil jij met andere woorden ook het defecte scherm van je iPhone 5 laten vervangen en ben je daarvoor op zoek naar de meest geschikte partner? Dan is het altijd een aanrader om daarvoor een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door ons van het GSM Reparatie Centrum.

Combinatie deals

Geniet van deze geweldige kortingsdeals

Batterij

  • iPhone 5 batterij vervangen
  • Normaal: € 58,-
  • Je bespaart: (14% Korting) € 7,50
  • Totaalbedrag: € 50,50

Tip!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 5 scherm vervangen

iPhone 5 scherm vervangen

35,- € 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »