Terug

iPhone 5 batterij vervangen

€ 29,-

Kom langs in één van onze winkels. Wij zitten gevestigd in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Geen tijd? Stuur je apparaat dan op en ontvang deze vaak binnen 2 dagen terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Altijd behoud van data
  • No cure no pay
Placeholder 9

Petra uit Utrecht

“Snelle en vriendelijke service en voor een schappelijke prijs. Heel tevreden!”

Productomschrijving

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 batterij vervangen? Bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres voor al jouw iPhone reparaties.

Lees de volledige productomschrijving

Wil je jouw iPhone 5 batterij vervangen? Kijk voor je iPhone 5 reparatie dan eens op de site van het GSM Reparatie Centrum. Een iPhone 5 bestaat uit vele onderdelen die elk last kunnen krijgen van defecten. In zulke gevallen wil je natuurlijk dat jouw iPhone 5 zo snel mogelijk gerepareerd wordt, want de getroffen onderdelen kunnen van essentieel belang zijn voor de algehele werking van deze smartphone. In het geval van een defect aan de iPhone 5 batterij is het aan te raden om deze te laten vervangen. Laat ons jouw  batterij vervangen.

Natuurlijk, je kunt er voor kiezen om gelijk een nieuwe smartphone aan te schaffen. Echter is dit een flinke investering en is er een goedkoper alternatief. Een iPhone batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum is zo gedaan en bovendien is dit uiterst betaalbaar. Voor maar €29,- heb je binnen no time een iPhone 5 batterij vervangen. Wanneer het jou uitkomt loop je even het GSM Reparatie Centrum bij jou in de buurt binnen, en binnen 20 minuten sta jij weer buiten met een werkende smartphone. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 5, de batterij van deze telefoon en tevens lees je meer over de voordelen van het GSM Reparatie Centrum.

Over de iPhone 5

Tijdens het ontwerpproces van de iPhone 5 besloot Apple om het design van de iPhone eens flink om te gooien. Waar voorheen de body van de telefoon van roestvrij staal werd gemaakt, werd nu gekozen voor aluminium. Daarnaast werd de telefoon dunner en lichter dan ooit tevoren, maar dit werd gekoppeld aan een groter scherm met een aspect ratio van bijna 16:9. Het display beschikt over multi-touch functionaliteiten en is bovendien erg scherp en kleurrijk. Daarnaast is ook de hardware van de iPhone 5 indrukwekkend.

Voor elke nieuwe generatie van de iPhone verbetert Apple zijn hardware, en ook de iPhone 5 is geen uitzondering op deze regel. Zo werd deze smartphone voorzien van de Apple A6 chip, waardoor deze telefoon beter om kan gaan met intensieve apps (denk aan games met state of the art graphics). Ook de CPU is sneller in vergelijking met voorgaande generaties. Daarnaast wordt LTE en Wi-Fi ondersteund en is ook de camera verbeterd. Met de keuze uit opslagruimtes van 16, 32 of 64 GB kun je genoeg data op je iPhone 5 opslaan. En ook de batterij van dit apparaat mag er wezen. iPhone 5 batterij vervangen? Hieronder vind je meer info over deze iPhone reparatie.

Meer info over de batterij van de iPhone 5

De iPhone 5 van Apple maakt gebruik van een 3.8 V 5.45 Wh Li-Ion batterij. Dit type oplaadbare batterij, op basis van lithium, gaat lang mee en bezit bovendien een hoge energiedichtheid. In tegenstelling tot andere soorten oplaadbare batterijen zullen Li-Ion batterijen niet snel hun capaciteit verliezen. Je hoeft dus niet te wachten met opladen totdat deze geheel leeg is, maar op elk moment kun je jouw iPhone 5 opladen. Te diepe ontlading en overlading wordt automatisch voorkomen. Wanneer moet je de iPhone 5 batterij vervangen? Lees hieronder meer.

Wanneer je moet je de iPhone 5 batterij vervangen?

Er zijn een aantal symptomen op te merken die er op wijzen dat een iPhone 5 batterij vervangen moet worden. Ten eerste wordt het aangeraden om een batterij te laten vervangen wanneer deze 2 jaar of ouder is. Vanaf dit punt wordt de kans steeds groter dat de batterij mankementen gaat vertonen. Natuurlijk is het mogelijk om het moment van een iPhone 5 batterij vervangen uit te stellen totdat er iets fout gaat, maar je kunt hier flinke nadelen aan beleven wanneer dit op het verkeerde moment gebeurt. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Laat daarom op tijd de iPhone 5 batterij vervangen.

Welke symptomen wijzen nog meer op een defecte batterij die vervangen moet worden? Een grote indicator is de levensduur van de batterij. Hoe korter deze wordt, hoe hoger de noodzaak wordt om de batterij van de iPhone 5 te laten vervangen. Ook aan de telefoon kan afgelezen worden dat de batterij vervangen moet worden, bijvoorbeeld wanneer deze uitvalt terwijl de batterij nog lang niet leeg is of wanneer de telefoon niet meer aangaat en blijft melden dat de batterij leeg is, ondanks dat je deze opgeladen hebt. In zulke gevallen wordt aangeraden om de batterij van je iPhone 5 te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum.

Waarom kiezen voor iPhone 5 batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum?

Bij het GSM Reparatie Centrum testen wij de batterij van jouw iPhone 5 middels een test programma. Aan de hand hiervan wordt een rapport opgesteld, welke wij naar je kunnen mailen. Hierin vind je meer informatie over de staat van de batterij, bijvoorbeeld de huidige capaciteit en hoe frequent deze is opgeladen. Aan de hand hiervan kan een diagnose gesteld worden, waarna besloten kan worden om de batterij van je iPhone 5 te laten vervangen.

Het vervangen van de batterij van een iPhone 5 gebeurt erg snel. Dat is het gemak van een GSM Reparatie Centrum: je loopt binnen wanneer het jou uitkomt, en binnen 20 minuten zorgen wij er voor dat de batterij van jouw iPhone 5 vervangen is door een nieuwe. En dat voor de uitstekende prijs van € 29,-. Kortom, blijf niet langer rondlopen met een malfunctionerende batterij, maar loop gewoon voor je Apple reparatie even binnen bij een GSM Reparatie Centrum bij jou in de buurt. Je vindt ons in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout.

Product tags

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 batterij vervangen

€ 29,-

GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »