Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPad reparatie Utrecht

iPad repareren in Utrecht?

Een iPad is niet alleen voor op het werk handig maar ook veel studenten maken gebruik van deze kleine laptop. Ze zijn licht en daardoor handig om mee te nemen. GSM Reparatie Centrum Utrecht snapt dat zo’n belangrijk onderdeel van uw werk of school niet te lang wilt missen. De reparaties zijn daarom bij ons altijd kort. Onze reparateurs doen altijd hun best om uw iPad zo snel mogelijk te repareren. Een iPad 2018 scherm reparatie is daarom binnen 20 minuten gefixt. 

Wilt u uw iPad laten repareren in Utrecht?

Meest gezocht: iPad Pro 9.7 inch scherm reparatie | iPad 2017 scherm reparatie 

 
Contact onze winkel in:
Utrecht
Nijmegen
Oosterhout

iPad scherm reparatie in Utrecht

Gedurende de jaren dat wij geopend zijn, zien wij vaak dezelfde mensen terugkomen met verschillende toestellen. Dit gaat vaak over toestellen en iPad’s van de gehele familie. Zij zijn gewend aan de snelle, vakkundige en effectieve service die GSM Reparatie Centrum Utrecht biedt. Omdat de reparateurs al vaak jaren bij GSM Reparatie Centrum werken, hebben wij duizenden toestellen al gerepareerd. Er is (bijna) geen klacht van uw iPad die zij niet herkennen. Door de ervaring kunnen zij een iPad Air scherm vervangen of een iPad 4 batterij vervangen binnen ongeveer dertig minuten.

 

Maak een afspraak voor uw iPad reparatie

Een afspraak maken, kan bij GSM Reparatie Centrum Utrecht gemakkelijk via de website. U zoekt uw iPad op en klikt daarna op de bijbehorende reparatie. Bij bepaalde reparaties zoals een iPad Air scherm reparatie Utrecht moet u de kleur mee opgeven, dit zodat wij weten welke kleur u heeft. Mocht het dan onverwacht zo zijn dat we de juiste kleur niet hebben dan kunnen we contact met u opnemen. Hierom vragen wij bij het maken van een afspraak altijd om uw naam, telefoonnummer en een emailadres. Dit zodat wij u kunnen contacteren wanneer nodig.

Neem contact op

U kan zes dagen per week contact opnemen met GSM Reparatie Centrum Utrecht. Dit is zowel mogelijk per email (utrecht@gsmreparatiecentrum.nl) of via de telefoon (0612349790). De reparateurs waarmee u contact hebben jarenlange ervaring waardoor ze u optimaal advies kunnen geven. Daarnaast kunnen zij u meer vertellen over de actuele prijzen en de actuele voorraad in onze winkel op het Smaragdplein 237 in Utrecht.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »